INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROMÂNI ÎN EUROPA

Bilanţ pozitiv în Europa: 3 echipe calificate din 5. Steaua, Vaslui şi Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 03:57

Cele cinci echipe româneşti angrenate în lupta pentru grupele Europa League au dat aseară bătălia finală.

Steaua a remizat la Sofia (1-1 cu ŢSKA) şi s-a calificat pentru a opta oară consecutiv în grupele unei competiţii europene. Cronica unei calificări: "Steaua acum, Steaua mereu"

Rapid avea de îndeplinit doar o formalitate cu polonezii, după victoria cu 3-1 din tur. Şi a îndeplinit-o: 1-1 cu Slask şi intră după cinci ani în grupe. Aici ai cronica unui egal, adică al unei victorii: "Captain Planet"

VIDEO. Rezumatul meciului Rapid - Slask Wroclaw.

FC Vaslui a avut emoţii la Praga, după ce Sparta a deschis scorul, dar în final şi-a atins obiectivul: grupele Europa League. 1-0 cu Sparta. Cronica unui meci cu emoţii: "Fără respiraţie, dar în grupe"

Dinamo a dezamăgit. Cu un stadion arhiplin, dar cu o evoluţie atît de modestă, cîinii s-au făcut pentru a 14-a oară de ruşine cu echipe nu foarte bine cotate. Dinamo - Vorskla Poltava 2-3 şi grupele rămîn un vis neîmplinit.  "Cronica unei mari dezamăgiri: "Pisica neagră"

VIDEO. Cum s-au marcat golurile din Ştefan cel Mare

Gaz Metan a sperat pînă în ultimele secunde. Au condus cu 1-0, dar n-au reuşit să mai înscrie, astfel că medieşenii au ieşit cu fruntea sus din Europa. Aici e "Cronica unui vis spulberat".

Cătălin Tolontan după eliminarea Gazului şi calificarea Stelei: "Cel mai"

Andrei Vochin despre ziua în care ne-am bătut în Europa: "O seară normală"

Tu cum ai trăit-o?

Azi e tragerea la sorţi pentru grupele Europa, de la ora 14:00,  liveTEXT pe GSP.RO. Vezi aici în ce urne sînt Steaua, Vaslui şi Rapid!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
decaraiman
decaraiman  •  26 August 2011, 23:50
Postat de lucabogdan223 pe 26 August 2011, 13:32

pakt de suporteri kre sau ridikt la nivel european..,se plang k nu au oameni la stadion,.,dar ce sa fak si oamenii ,.sa rabde o asha caldura kum a fost ieri .,,.k sa fie umiliti de poltava?e prea de tot dal dreq de el fotbal.,.,

asa este . rusine cohn si toata camarila care guverneaza la dinamo . si cand ma gandesc ca gigi becali e injurat in fiecare minut de niste gaini frustrate niste hahalere care nu apreciaza efortul acestui om in vremuri de criza financiara si morala

decaraiman
decaraiman  •  26 August 2011, 23:45

despre ce bilantz pozitiv vorbim? nu va e rusine? unde este dinamo care era calificata inca de tragerea la sorti? la 4 din 5 puteati sa spuneti bilantz pozitiv asa ramane doar un bilantz neutru asta ca sa nu fiu rau si sa nu sar calul . oricum felicitari echipelor calificate felicitari gazului metan care si-a depasit cu mult capacitatea si rusine o mare rusine dinamo. va sfatuiesc sa mergeti la 7 manastiri 7 ani pentru a rupe blestemul andone care dureaza de 17 ani reimprospatat acum 3-4 ani

keskifa
keskifa  •  26 August 2011, 14:21
Postat de messisteaua1947 pe 26 August 2011, 13:31

dinamo ne-a facut de ras de multi ani....sunt jalnici...bine ca stau acasa!

ce ti-a facut?

Vezi toate comentariile (83)
Comentează