INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL

Bogdan Pătrașcu o voia pe Viitorul în turul 3 și a primit-o: „Ne doream asta” + Pista Denis Alibec la Levski rămâne deschisă

Bogdan Pătrașcu
Bogdan Pătrașcu

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 15:52

Bogdan Pătrașcu, 39 de ani, șeful scouterilor de la Levski Sofia, spune că abia aștepta ca echipa sa să întâlnească o formație românească. Bulgarii pot da peste Viitorul în turul 3 din Europa League dacă vor învinge pe AEK Larnaca, iar trupa lui Gică Hagi va trece de Gent.

„Chiar mi-am dorit să jucăm cu o echipă românească, mai ales că e aici aproape de noi. Viitorul a crescut foarte mult, e o echipă de temut cu jucători tineri, de perspectivă”, a declarat Bogdan Pătrașcu la TV Digi Sport.

Pătrașcu susține că sunt șanse ca Denis Alibec să ajungă la Levski în perioada următoare: „A fost un interes pentru Alibec. Noi mai avem nevoie de 2-3 jucători. Până pe 31 august orice pistă e deschisă, chiar și cea cu Denis Alibec. Am avut noroc că până acum am adus jucători liberi de contract”.

  • FCSB îi înfruntă în turul II pe armenii de la Alashkert. Dacă trece, joacă mai departe cu Mlada Boleslav (Cehia) sau Ordabasy (Kazahstan).
  • Viitorul joacă în turul II cu Gent.  Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria)
  • CS Universitatea înfruntă în turul II pe Honved. Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Atena (Grecia)
  • Dacă e eliminată de Maccabi Tel Aviv din preliminariile Ligii, CFR Cluj va juca în turul III preliminar al Europa League cu SP Tre Penne (San Marino) sau Suduva (Lituania).

Citește și:

TRAGERE EUROPA LEAGUE // FCSB, CS Universitatea Craiova și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar! Oltenii au cel mai greu adversar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează