INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PANDURII - BRAGA

Braga nu se culcă pe o ureche după tragerea la sorţi: "Cei de la Pandurii sînt debutanţi, dar merită respect"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 21:03

Directorul general al celor de la Sporting Braga, Pedro Pereira, nu crede că "dubla" cu Pandurii va fi una uşoară şi spune că echipa gorjeană trebuie respectată.

" Pandurii este debutantă şi merită respect. Vom aborda play-off-ul cu obiectivul de a ajunge în faza grupelor şi de a merge cît mai departe în competiţie", a spus Pereira pentru cotidianul Record.

Pandurii va juca împotriva formaţiei portugheze Braga în play-off-ul Europa League. Manşa tur va fi pe 22 august la Cluj, iar returul va fi pe 29 în Portugalia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
monere1980
monere1980  •  10 August 2013, 12:57
Postat de gilmaion pe 10 August 2013, 09:59

valoare lui Braga e de 71,5 mil in timp ce lotul pandurilor e cotat la putin peste 15 mil. Hapoelul era sub pandurii ca valoare. Deci astia trebuie tratati mult mai serios.

copilu, lasa tu statisticile si bugetele acasa ca iti aduc zeci de exemple din ultimul sezonul (nu pun toata istoria fotbalistica la socoteala) in care echipe cu bugete de tot rahatul si de care n-a auzit nimeni au lasat acasa mari favorite. In competitiile europene toate statisticile si topurile sint irelevante. Aici conteaza forma de moment, dorinta de a castiga si din cand in cand mai conteaza sa stii si oleaca de tactica. Asa caaa.... nu te mai uita la statistici, uita-te la cat de mult isi doresc pandurii sa mearga in grupe si la cat de bine stie antrenorul sa citeasca tactica echipe adverse. Atat si nimic mai mult!

monere1980
monere1980  •  10 August 2013, 12:53
Postat de gerulathor pe 09 August 2013, 23:56

intr-adevar i-au batut tur-retur, dar ca forta in joc CFR a fost calarita serios de Braga.

cam ai dreptate :(

monere1980
monere1980  •  10 August 2013, 12:51
Postat de superstar20 pe 09 August 2013, 21:23

Imi doresc enorm sa se califice dar sansele sunt foarte mici. Este o diferenta prea mare. Singura care are sanse mari este Astra.

singura care are sanse reale e..... petrolul. Astra o sa fie macelarita, nu ptr ca e mai slaba, ci ptr ca e indolenta. Se gandesc "am batut noi pe omonia in deplasare, astia sint apa de ploaie". Iar cum evreii au experienta competitiilor internationale o sa trateze meciul serios, o sa bage vreo 3-4 iar cand Astra noastra o sa se dezmeticeasca va fi fost deja prea tarziu. Mentalitate tipic romaneasca: multa ingamfare, multa indolenta si lene, ZERO atitudine si seriozitate. Pandurii pe de alta parte au si mai mici sanse, dar macar pe aia or sa lupte pana la capat. Iar la Petrolul nu imi fac nici o grija.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează