INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RUDAR VELENJE - FCSB, JOI, 26 IULIE, 18:30, PRIMA TV, GSP.RO

Brigadă din Turcia la Rudar Velenje - FCSB » "Centralul" a condus în trecut un meci din Liga 1

Huseyin Gocek, în  stânga, la partida dintre Unirea Urziceni și CFR Cluj din mai 2009 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
Huseyin Gocek, în stânga, la partida dintre Unirea Urziceni și CFR Cluj din mai 2009 // FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 iulie 2018 20:01

Partida tur din preliminariile Europa League Rudar Velenje - FCSB, care se va disputa joi, va fi condusă de o brigadă din Turcia ce îl va avea la centru pe Huseyin Gocek (41 de ani).

Gocek, care a arbitrat în trecut un meci din Liga 1, va fi ajutat de asistenţii Serkan Ok şi Kemal Yilmaz, ambii din Turcia.

Acesta a fost la centru la partida Unirea Urziceni - CFR Cluj 1-1, din sezonul 2008-2009, când ialomițenii au câștigat titlul, în perioada în care arbitrii străini deveniseră o obișnuință la meciurile cu miză din Liga 1. 

În vârstă de 41 de ani, Gocek este arbitru FIFA din 2008, iar în acelaşi an, pe 23 septembrie, a condus jocul dintre echipele naţionale U17 ale României şi Lituaniei, scor 5-0, din preliminariile Campionatului European din 2009.

Rudar Velenje (Slovenia) - FCSB, primul meci din turul II al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Prima TV.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează