INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - STUTTGART 1-5

Ce calcule îşi face Steaua pentru meciul din capitala Danemarcei » 0-1 înseamnă out din cauza unui singur gol!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 noiembrie 2012 09:35

Dacă Reghe şi compania nu vor pierde, atunci se vor califica, la fel şi în cazul unei înfrîngeri la limită, dar obligatoriu cu gol marcat


Steaua a calculat şi după victoria de la Molde şi nu i-a dat ca rezultat calificarea. Acum, calculele sînt şi mai complicate înaintea ultimei runde, cînd se joacă Stuttgart - Molde şi Copenhaga - Steaua. Roş-albaştrii sînt în continuare la mîna lor, însă există multe variante posibile pentru meciul din capitala Danemarcei, din 6 decembrie.

Varianta 1: Victorie la Copenhaga
Calificare şi locul 1
Este rezultatul ideal. Asigură nu numai calificarea, dar şi locul 1 în grupă. Steaua ar fi cap de serie la tragerea la sorţi şi ar putea da fie peste nume mari precum Inter, Liverpool, Napoli, Tottenham, fie peste echipe accesibile gen Basel, Sparta Praga, Viktoria Plzen. În plus, returul "16-imilor" se va disputa pe teren propriu.

Varianta 2: Egal la Copenhaga
Calificare, dar foarte probabil locul 2
Ca şi la victorie, un punct în Danemarca asigură accesul în primăvară, dar aproape sigur Steaua va termina pe 2. Stuttgart va cîştiga probabil cu Molde, va face tot 11 puncte, însă la meciuri directe Steaua stă prost cu nemţii. De pe locul 2, Steaua ar putea da peste nume mari precum Chelsea, Atletico Madrid, Fenerbahce, Lyon, Lazio sau, în varianta norocoasă, peste echipe ca Genk, Dnepr şi Bordeaux.

Varianta 3: Înfrîngere la Copenhaga
În acest caz, există mai multe posibilităţi:
- dacă Steaua va pierde cu 0-1, atunci va fi la egalitate perfectă cu Copenhaga, atît la puncte, cît şi la meciuri directe, în tur fiind 1-0, gol Nikolici. Va interveni însă golaverajul general, iar Steaua ar pierde accesul în primăvară din cauza unui singur gol.
Cum ar arăta clasamentul
1. Stuttgart 11p
2. Copenhaga 10p (5-5)
3. Steaua 10p (8-9)
4. Molde 3p
- dacă Steaua va pierde la cel puţin două goluri, atunci va fi eliminată pentru că danezii ar avea avantajul rezultatelor din meciurile directe
- orice succes la limită al celor de la Copenhaga, dar cu gol marcat de Steaua, gen 2-1, 3-2, 5-4, i-ar aduce calificarea trupei din Ghencea datorită meciurilor directe.

Varianta 4: Stuttgart n-o bate pe Molde
Calificare în primăvară
Este o ipoteză foarte puţin probabilă, dar care îi aduce calificarea Stelei indiferent de rezultatul de la Copenhaga. E puţin probabil ca Molde să reziste în Germania din mai multe motive: Stuttgart are nevoie de victorie, joacă acasă, Molde e deja eliminată şi unii dintre elevii lui Solskjaer au intrat deja în vacanţă, campionatul în Norvegia fiind terminat deja de o săptămînă.


Clasament Grupa E
1. Steaua 5 3 1 1 8-8 10
2. Stuttgart 5 2 2 1 9-5 8
3. Copenhaga 5 2 1 2 4-5 7
4. Molde 5 1 0 4 5-8 3
Ce s-a jucat pînă acum: Stuttgart - Steaua 2-2, Copenhaga - Molde 2-1; Steaua - Copenhaga 1-0, Molde - Stuttgart 2-0; Steaua - Molde 2-0, Stuttgart - Copenhaga 0-0; Molde - Steaua 1-2, Copenhaga - Stuttgart 0-2; Steaua - Stuttgart 1-5, Molde - Copenhaga 1-2
Etapa a 6-a (6 decembrie): Copenhaga - Steaua, Stuttgart - Molde

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
fotbalistu
fotbalistu  •  26 Noiembrie 2012, 17:17

la cum au jucat danezi la bucuresti ,nu are cum sa nu se califice steaua

tigruzzu
tigruzzu  •  24 Noiembrie 2012, 16:14
Postat de alyncl pe 24 Noiembrie 2012, 09:12

sper sa patiti cu copenhanga exact cu a fost meciul cu dinamo,sa conduceti cu 1-0 si sa pierdeti cu 3-1,si sa nu vi se dea vreo 2 penaltyuri,sa vedem atunci ce o fi....dar prefer si un 1-0 pt copenhaga

Nu, 1:0 nu e interesant. FACĂ-SE VOIA TA! 3:1 pentru danezi, dar OBLIGATORIU cu toate peripețiile alea, să conducă, să fie întorși, să nu li se dea 2 penalty-uri și, drept bonus!, la 2:1 să dea un gol valabil și să fie anulat eronat pe motiv de, chipurile, ofsaid! Și, la 3:1, cu oile în atac, arbitrul (tot belgian!, dar flamand de origine) să fluiere finalul cu vreo 15-20 de secunde mai devreme decât ar expira cele 2 minute. :-)))

yahoo22
yahoo22  •  24 Noiembrie 2012, 13:01
Postat de 1947fcsb pe 24 Noiembrie 2012, 11:33

Dupa ce macel a fost aseara la meciul cu Otelu ma mir ca mai ai tupeu sa vorbesti. Penalty gratuit la voi si Alexe ca la volei in ultimul minut cu arbitru la 2m si nimic...aranjament mai clar de atat mai rar...

Pai pe noi ne avantajeaza arbitrii o data la 10 meciuri.Pe voi de fiecare data va imping de la spate,asta cand nu jucati cu satelitii.Si ciocu mic ca si stelemeaua a fost avantajata in meciul cu Otelul din cate imi aduc aminte.Ai vorbit cand trebuia sa taci oita.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close