INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRIMĂVARA EUROPEANĂ

Ce nu știe Becali despre adversarul pe care și-l dorește în primăvară! A făcut legea în Europa League și a distrus o formație din Premier League

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 09:26

"Aș vrea să picăm cu Atalanta", a fost afirmația pe care a făcut-o Gigi Becali imediat după înfrângerea cu Lugano, 1-2, dar ce nu știe patronul FCSB e că formația italiană a reprezentat o forță în acest sezon de Europa League.

Atalanta a terminat prima o grupă în care s-a calificat mai departe alături de Lyon și le-a trimis acasă pe Everton și Apollon. Italienii n-au cunoscut eșecul, reușind 4 victorii și două egaluri.

În plus, Atalanta a zdrobit-o pe Everton în ambele meciuri, 3-0 și 5-1, iar cu Lyon a obținut un egal și o victorie. Cealaltă remiză a avut loc pe terenul lui Apollon.

Deși în Europa League defilează, Atalanta nu stă deloc bine în campionat, unde ocupă abia locul 10, cu 20 de puncte, fiind la 6 lungimi în spatele primei poziții care duce în cupele europene ocupată de Sampdoria.

Cel mai bun jucător al Atalantei e Alejandro Gomez, care a jucat pentru Argentina în preliminariile pentru Campionatul Mondial. Fotbalistul e cotat la 18 milioane de euro. Italienii îl au și pe fundașul central Mattia Caldara (23 de ani), care a fost deja achiziționat de Juventus, însă va ajunge la "Bătrâna Doamnă" din vara anului viitor.

CLASAMENT GRUPA G

1. Viktoria Plzen 12
2. FCSB 10
3. Lugano 9
4. Hapoel Beer Sheva 4

Citește și: CALCULE » Adversari horror! FCSB a aruncat prosopul după 3 victorii în grupe și poate întâlni numai nume tari în ”șaisprezecimile” Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
911172995609353
Gica Matei  •  08 Decembrie 2017, 16:55

***, ca sa mai pice si acum, tot cu cel mai usor advesrar!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  08 Decembrie 2017, 12:09
Postat de arsenie_b pe 08 Decembrie 2017, 11:35

Nu ti-e rusine sa spui asta, bai Levente? Tocmai tu, care esti sustinatorul unei echipe care se numeste chiar PAMANT DE FLORI?

adica TRX legat de gard si prezentat de reghe ,neubert si gasca voastra de infractori ca metoda revolutionara? invatati cum se aseaza culorile drapelului national intai!

zizu
zizu  •  08 Decembrie 2017, 12:05

ceva de superbii suporteri fcsb isti,patriotii care afiseaza steagul romaniei invers? ca de dinamovisti cu o biata poarta ati mancat o saptamana? mm vreo parere ceva?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează