INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA, JOI, ORA 20:00, PRO TV

Cesinha, în hotelul Stelei la Braşov? "N-am fost...ba da, am fost!" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2009 00:00

Sud-americanul confirmă excursia la Braşov, dar neagă că ar fi discutat cu cineva de la Steaua

- Cesi, duminică ai fost văzut la Braşov în hotelul în care a fost cazată Steaua.
- Ce?! Nu e adevărat, cine spune lucrurile astea despre mine? M-am săturat de toate aceste zvonuri!

- Dar sînt mai multe persoane care te-au văzut acolo...

- OK..., am fost la Braşov, dar nu pentru a mă întîlni cu careva de la Steaua. M-am dus cu prietenii pentru a mă recrea, am vrut să profit de ziua liberă pe care am avut-o. A fost şi Marius Constantin cu mine, poate confirma că nu am discutat cu nimeni de la Steaua.

- Ai fost la hotelul steliştilor?

- Nu! De ce să mă duc pînă la Braşov pentru a vorbi cu cei din Ghencea? M-aş fi putut întîlni cu ei la Bucureşti. Credeţi-mă că nici măcar nu am ştiut că Steaua are meci acolo. Eu sînt jucătorul Rapidului şi nu cunosc programul tuturor echipelor din Liga I.

"Pentru mine, în România există o singură echipă, şi aia e Rapid. Mi-aş dori să continuu în Giuleşti şi aştept să negociez prelungirea contractului. Mai e timp, nu-mi fac probleme"
Carlos Cesinha, mijlocaş Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  01 Octombrie 2009, 13:48

Ce ziaristi idioti. Se vede clar ca fotbalistul spune ca a fost la Brasov, dar nu in hotelul unde este cazata echipa Steaua. Dar din titlu se intelege altceva...

rapidistudemine
rapidistudemine  •  01 Octombrie 2009, 13:05
Postat de pe 01 Octombrie 2009, 11:27

bai fratilor da ce faceti aduceti toata africa in romania ca sa joace fotbal vreti sa ajungem ca franta ca numai poate sa se descotoraseasca de ei ca sant peste tot ,vreti sa umpleti romania de africani sa devenim si noi ca in africa ,avem destule probleme cu tiganii acuma aduceti altii sant destui fotbalisti de ai nostrii dar trebuie cautati si sa se faca scoli de fotbal sa creasca ai nostrii nu sa vina strainii sa joace pentru noi.

off topic + rasism (asta e tolerat? halal GSP) Cesinha nu e african, asta doar daca s-a mutat Brazilia in Africa. Voi astia de la gsp cred ca sunteti platiti de steaua, pe bune, orice subiect trebuie sa aiba legatura cu steluta, nu poate omu sa mearga sa se relaxeze ca hop pleaca la steaua. e vai de capu vostru.

 •  01 Octombrie 2009, 12:46

bai dar voi chiar sunteti penibili?????cum plm sa pui asemena titlu scos dintr-o convorbire cu cesinhia in care neaga ca a fost la hotel:))))...deci daca astea sunt tacticile la voi,gen dan diaconescu....usor usor o sa picati spre ridicol si-o sa va citeasca becali,dragomir,armando de la caransebes si romeo fantastik...aaa....si taranimea de stelisti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close