INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

YOUNG BOYS - CFR CLUJ. Șeful campioanei a izbucnit în direct: „Dacă erau sportivi, elvețienii ieșeau de pe teren ca la PSG - Bașakșehir! De neconceput!”

Young Boys - CFR Cluj // foto: Imago +4   FOTO
Young Boys - CFR Cluj // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 11:53 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 15:54

Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj, a comentat greșelile de arbitraj din finalul meciului cu Young Boys (scor 1-2), ultima partidă a campioanei României în acest sezon de Europa League. 

Gadola a răbufnit în direct la TV și a spus că ceea ce s-a întâmplat în finalul meciului de la Berna este „de neconceput”. 

Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj: „Am fost mult mai buni ieri”

„Este groaznic ce se întâmplă. Dacă fotbaliștii de la Young Boys erau sportivi, trebuia să iasă de pe teren, așa cum au făcut turcii cu PSG. Nu se poate așa ceva, nu poți da penalty că portarul îl atinge pe acel jucător. 

Nu are voie să ridice mâna portarul? Este groaznic ce s-a întâmplat. M-am uitat de multe ori la fazele discutate, este incredibil. Mă refer la acel penalty. De neconceput. Sunt și dezamăgit când am auzit multe opinii ale specialiștilor români, care spun că «da, ar putea fi penalty». Cum? Nu mai înțeleg. Nu suntem corecți.

Am fost mult mai buni ieri, băieții au fost fantastici, și să vină acel 11 metri și să dai și portarul afară? Este incredibil! Îmi spun nepoții mei astăzi dimineața «Cum au pierdut?» Așa îi învățăm? Mă înțelegeți, sunt revoltat. La 0-0 a fost arbitrajul impecabil. 80 de minute a arbitrat perfect. Ce s-a întâmplat după ce am făcut 1-0?”, a declarat Gadola la PRO X. 

Dacă încă era Dan Petrescu antrenor, intra pe teren și îl bătea, îi făcea ceva. Pentru el ar fi fost ceva incredibil, exploda acolo pe teren, e clar.

Am multă încredere în staff, în Edi Iordănescu și colegii lui, sunt hotărâți și doresc să motiveze jucătorii. Avem 3 meciuri foarte importante în continuare, băieții vor juca, sunt convins. Obiectivul nostru e să luăm campionatul - Ștefan Gadola, acționar CFR Cluj

Ce s-a întâmplat în finalul meciului dintre Young Boys și CFR Cluj

În minutul 90 al meciului de la Berna, portarul Cristian Bălgrădean a ieșit să respingă balonul. A reușit să lovească mingea inițial, iar apoi și-a atins adversarul cu pumnul. „Centralul” francez Benoit Bastien nu a stat pe gânduri și a arătat spre punctul cu var, spre disperarea jucătorilor de la CFR.

Cu 6 minute în urmă, Gabriel Debeljuh reușise să marcheze pentru CFR Cluj. A urmărit o minge trimisă de Rondon în bară și a înscris cu piciorul drept, din cădere. Young Boys a cerut ofsaid la croat. Reluările TV ale fazei au indicat o poziție la limită în afara jocului, dar golul a fost validat

După ce Young Boys a egalat, Cristian Bălgrădean, Damjan Djokovic și Jean-Pierre Nsame au fost eliminați. 

VIDEO. Ionuț Rada, după Young Boys - CFR Cluj: „Nu trebuia să se dea penalty”

Mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Jurnaliștii elvețieni, indignați de arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj: „De neînțeles! Mai mult decât controversat”

Debeljuh, prima reacție după ce a suferit o comoție cerebrală la Berna: „Nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
cornelcc
cornelcc  •  11 Decembrie 2020, 21:00

Bravos moderatorului! Era un simplu proverb romanesc, vechi, despre un cetatean roman, care isi insuseste bunul altuia dar tot el striga ca de fapt pagubasul este autorul faptei!

cornelcc
cornelcc  •  11 Decembrie 2020, 19:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1226707437448253
Bobe Marius  •  11 Decembrie 2020, 17:42

Clujenii se plang de arbitraj? De noaptea mintii! De penalty-ul neacordat elvețienilor in *** repriza, la faultul lui Balgradean asupra lui Neamț, când arbitrul a dat în mod eronat offside sau de golul marcat de Debeljuh din offside, dar validat, nu spun nimic? Ipocrizie! Cat despre faza din minutul 90, în GSP este o analiza care derulează faza frate cu frame si reiese clar că a fost penalty!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează