INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE 2-3

CFR CLUJ - DUDELANGE 2-3 // Declarații dure ale lui George Țucudean: "Fotbalul te pedepseşte când îl iei la mişto!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 23:58

CFR Cluj a fost eliminată în play-off-ul Europa League de luxemburghezii de la Dudelange cu o dublă înfrângere, 0-2 în tur, respectiv 2-3 în retur.

George Țucudean (27 de ani) a avut o reacție categorică la finalul partidei.

"Mai e ceva de spus? Nu mai e nimic! Am luat un gol care ne-a turnat plumb în picioare. Nu am fost atenţi în meciul tur, pentru că, dacă era altul rezultatul de acolo, altfel jucam şi acasă. E urât, e urât ce s-a întâmplat, dar nu mai avem ce face. Mergem înainte, pentru că explicaţii ca acelea că terenul a fost nu ştiu cum nu mai există. Fotbalul te pedepseşte când îl iei la mişto.

Trebuie să câştigăm campionatul şi să ne revenim psihic, pentru că suntem puţin debusolaţi. Însă, alături de ceilalţi colegi, care sunt mai bătrâni, ne vom reveni. A fost şi un program foarte, foarte încărcat. Acum nu avem de ce să ne plângem, o să ne pară rău după acest program", a declarat Țucudean la TV Telekom Sport.

Vezi și: Antrenorul și conducerea campioanei, OUT! Cine ar putea veni în locul lui Conceicao + 2 oameni noi în conducere

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
mountytoma
mountytoma  •  31 August 2018, 11:51
Postat de dinamo_forever_77 pe 31 August 2018, 08:29

Cand joci 4 meciuri cu ei in campionatul trecut....si in toate, dar in toate nu ati reusit decat sa-i egalati, in unele chiar si in ultimele minute din prelungiri, esti hilar sa vorbesti de SRI sau SIE. Scuze, esti penibil de-a dreptul. Voi de ce n-ati batut pe Viena aseara ? Ca nu era vreo formatie de speriat.

Mestere, FCSB a batut aseara, poate ai vazut alt meci. Nu s-a calificat, intr-adevar, si asta din cauza unui portat ***... Si ma mir ca tii partea CFR-ului... Nu pot uita un meci in care arbitrul a dat penalty pentru hent CFRului impotriva voastra, desi dinamovistul (ajuns ulterior la CFR Cluj, am uitat cum il cheama), i-a aratat clar arbitrului urma lasata de mingea murdara pe PIEPTUL lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  31 August 2018, 11:46
Postat de vladutz13 pe 31 August 2018, 10:41

Trebuie sa castigati campionatul??? Ca sa ce? Sa va luati voi primele si apoi sa va elimine Malmo??? Sau mai stiu eu cine??? Taci baiatul, TACI!!

Mai bine il castigati voi, ca oricum vi se spune rusinea europei :)))

2062987317304056
Marcel Cluj  •  31 August 2018, 10:57

Sper sa nu se fi jucat la pariuri de catre stafurile celor 2 cluburi si acolitii lor care nu tin seama de suporteri ! Da doamne sa-i prinda !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează