INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO CFR Cluj trebuie să rezolve problemele de marketing: „Victoria ar fi fost mai importantă cu un stadion plin”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 10:51

CFR Cluj a învins-o pe Lazio în debutul grupelor Europa League, scor 2-1, sub privile unei asistențe mai puțin numeroase decât la meciurile din preliminariile Ligii Campionilor.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Aproximativ 8.000 de spectatori au asistat la această întâlnire, deși Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj are o capacitate de 23.500.  

Principala problemă pentru asistența slabă la această partidă a fost dată de prețurile mari ale biletelor. Cel mai ieftin bilet, la peluză, a costat 85 de lei, iar pentru un loc în tribună spectatorii au fost nevoiți să plătească 150 de lei. La VIP biletele au constat între 450 și 600 de lei. 

Ionuț Rada (37 de ani), fost jucător la CFR Cluj, și Ștefan Gadola, acționar minoritar în Gruia, sunt de părere că ardelenii trebuie să rezolve problemele de marketing pentru ca lumea să vină în număr mai mare pe stadion. 

„Stadionul nu a fost plin și nu te simți ca pe stadioanele cu o galerie fanatică. Și jucătorii ar fi simțit victoria mult mai importantă. Aici și clubul trebuie să lucreze mai mult și suporterii trebuie să vină să susțină echipa în număr cât mai mare, pentru că e clar că CFR-ul, din punct de vedere sportiv, funcționează foarte bine” 
- Ionuț Rada, la GSP LIVE

„Suporterii CFR-ului sunt suporteri foarte pretențioși. Nu avem suporteri din ăia răi. Cred că trebuie să facem mai multă treabă pentru a aduce oamenii la stadion. Trebuie să faci spectacol, să fie fotbal. Oamenii vin pentru fotbal, mai ales la CFR. Trebuie să facem mai mult marketing, poate și niște pachete de abonamente. Îmi pare rău că se pun meciurile în campionat la 21:00. Am și eu nepoți cu care aș veni, dar nu pot la 21:00. E mai comod să stai acasă în fotoliu să te uiți la meci decât să te duci la stadion să dai bani. La noi pe stadion e o lume civilizată, nu auzi lucruri urâte și ăsta e un lucru bun” - Ștefan Gadola, la GSP LIVE

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO Iuliu Mureșan îl compară pe Ciprian Deac cu whisky-ul + Cum i-a ajutat fotbalistul pe Adrian Păun și Valentin Costache

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (13)
mihnea80
mihnea80  •  21 Septembrie 2019, 06:31

Dan Petrescu se preface ca nu stie care e problema. CFR nu are atatia suporteri, asta-i adevarul! Nu e o echipa sustinuta in Cluj-Napoca, iar ca sa atragi la meciuri oameni iubitori de fotbal ( iubitori in general, nu de CFR in mod particular) evident ca NU trebuie sa pui un pret piperat pentru bilete. Doar suporterul e dispus sa plateasca, amatorii de fotbal vor renunta, mai ales daca au si varianta de a vedea meciul la televizor.

mihnea80
mihnea80  •  21 Septembrie 2019, 06:25

CFR nu are o masa mare de suporteri fidelizati, iar ca sa atragi iubitorii de fotbal ar trebui ca pretul biletelor sa fie rezonabil. Echipa de marketing ar fi trebuit sa promoveze mai bine evenimentul. Practic, nu auzi multe despre CFR in Cluj-Napoca. Solutia ? sa aduca oameni noi in echipa de marketing.

qwerty007
qwerty007  •  21 Septembrie 2019, 02:49
Postat de remarque pe 20 Septembrie 2019, 19:02

Nu pretul biletelor e problema. CFR are suporteri ”de stransura”. Ceva similar achingiilor din oastea otomana. Da, Clujul e unul dintre principalii poli de dezvoltare ai Romaniei dar brandul CFR e compromis. Echipa asta, sub alt nume, a tradat pe vremea diktatului de la Viena, jucand in campionatul Ungariei. Sigur ca asta nu o stie Camora, Omrani, Deac si nu o stie probabil nici Dan Petrescu sau daca o stiu, nu ii intereseaza. Dar clujenii care isi au radacinile aici o stiu. Si este o chestiune care nu se uita. Niciodata

Nu a tradat nimic,a jucat in campionatul in ce tara era. Ai vostri au dat bir cu fugitii si au cerut azil politic in sud.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează