INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

CFR CLUJ - LAZIO // Dan Petrescu s-a obișnuit în tribună: „Îmi place mai mult, sincer!” » Ce spune despre Ștefan Radu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 18:55

CFR Cluj și Lazio se înfruntă joi, de la 19:55, în grupele Europa League. 

  • CFR Cluj - Lazio e joi, de la 19:55, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Cei de la Lazio meritau să câștige nouă puncte în primele meciuri din Serie A. Cu Roma meritau să câștige, cu Sampdoria au făcut un meci foarte bun. Cu Spal nu au fost atenți în anumite momente. E o echipă mare, cu un antrenor care e aici de trei ani, cunoaște foarte bine echipa. E o echipă mare, nu își permite să piardă două meciuri consecutive. Însă toate echipele au puncte slabe, chiar și Barcelona”, a declarat Dan Petrescu în conferința de presă.

Petrescu s-a obișnuit în tribune

Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul cu Astra, 2-3. „Bursucul” a glumit pe seama acestui lucru.

„Doar un meci am lipsit de pe bancă până acum. Unul singur. Mie îmi place mai mult în tribună, sincer. Văd meciul mai bine. Dacă aș putea comunica cu cei de pe bancă, ar fi foarte bine. Și în Anglia aveam antrenori care stăteau mai mult în tribune, pe Gordon Strachan spre exemplu”, a spus Petrescu. 

„Nu îmi reproșez că l-am lăsat pe Vinicius în afara listei UEFA. Îmi pare rău doar. Avem mult prea puține locuri, doar 19. Traore și Culio fac parte din lot. Au fost probleme și sunt în continuare”

„Ștefan Radu e o legendă a lui Lazio. Păcat că nu a vrut să joace și la echipa națională. Mă bucur că a rămas la Roma pentru meciul ăsta” 
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIOANEI ROMÂNIEI, GRUPA E:

  • CFR Cluj - Lazio, 19 septembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Celtic)
  • Celtic - CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Lazio - Rennes)
  • Rennes - CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Lazio)
  • CFR Cluj - Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Lazio - Celtic)
  • Lazio - CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Rennes)
  • CFR Cluj - Celtic , 12 decembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Lazio)

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

CFR CLUJ // Dan Petrescu acuză Federația Română de Fotbal: „Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
petrucj
petrucj  •  19 Septembrie 2019, 11:35
Postat de andrei.f pe 19 Septembrie 2019, 09:23

Lazio a pierdut cu o noua promovata, recent infiintata, Spal. Chiar si cu rezervele va bate cfr, e greu fara chivuleti !

Da, norocul lor ca au picat cu CFR ca fcsb le dadea vreo 6. Dispari ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  19 Septembrie 2019, 09:23

Lazio a pierdut cu o noua promovata, recent infiintata, Spal. Chiar si cu rezervele va bate cfr, e greu fara chivuleti !

nealiniatul
nealiniatul  •  19 Septembrie 2019, 06:25

Stefan Radu a vrut sa vina la nationala, dar cind a vazut ca vor sa il cheme si sa il tina pe tusa a renuntat Cind joci meci de meci in serie A si la o echipa ca Lazio, comparind cu pe unde nu jucau altii , normal era sa vina titular si om de baza. Numai ca "mari antrenori " ca Piturca si altii nu concep asa ceva. Asa ca a renuntat si bine a facut. Daca isi bateau joc de el la nationala, si-ar fi pierdut increderea plus ca Lazio l-ar fi aruncat demult.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează