INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

CFR CLUJ - LAZIO // EXCLUSIV Scor corect de la Iuliu Mureșan, Antonio Conceicao, Cadu și Traian Marc

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 12:39

CFR Cluj debutează în grupele Europa League în fața celor de la Lazio, iar campioana are susținători printre foștii conducători, antrenori sau jucători. 

Iuliu Mureșan, fost președinte la CFR Cluj, mizează pe o victorie a campioanei: „2-1 pentru CFR și Petrescu. Vor marca Omrani și Deac”. 

Antonio Conceicao, fost antrenor la CFR Cluj: „Ar fi bun și un egal, având în vedere că vorbim totuși despre Lazio. Ok, înțeleg că nu sunt Ciro Immobile, Ștefan Radu și Luis Alberto, însă vorbim despre o competiție foarte puternică și un adversar cu nume. Eu cred că dacă CFR va lua un punct e ok, iar la nivelul acesta de grupe orice punct e esențial. Trebuie să obții ceva din fiecare meci. Normal că le țin pumnii clujenilor”.

Deși a părăsit campionatul românesc, Conceicao este la zi cu programul fostei sale echipe și le transmite jucătorilor lui Dan Petrescu: „Să se concentreze astăzi pe meciul cu Lazio și după aceea să le stea gândul la campionat și la meciul cu FCSB”.

De asemenea, acesta a făcut o dezvăluire în ceea ce privește viitorul său: „S-ar putea să semnez cu o națională africană. Sunt discuții avansate”.

Riccardo Cadu, fostul căpitan al CFR-ului, le ține pumnii clujenilor: „Mi-aș dori o victorie a CFR-ului, însă nu ar fi rea nici o remiză. M-aș bucura să fie spectacol pentru clujeni”.

Traian Marc, fost portar la CFR Cluj și MVP în Cupa României din 2016, când ardelenii au câștigat la penaly-uri în detrimentul lui Dinamo, mizează pe Billel Omrani, în ciuda faptului că acesta a ratat un penalty cu Slavia Praga, în preliminarii, la scorul de 0-1: „Mi-aș dori o victorie, cred că CFR poate să învingă cu 2-1. Marchează Omrani din penalty”. 

VIDEO MATCH PREVIEW CFR CLUJ - LAZIO 

VEZI ȘI: 

CFR CLUJ - LAZIO // Dan Petrescu dă un ultim avertisment: „Dacă nu facem asta, nu avem șanse!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Septembrie 2019, 14:26
Postat de daniaania pe 19 Septembrie 2019, 13:26

Va executa Culio penalty daca este cazul. HAI CFR-VICTORIE !!!!!

Binenteles ,Omrani nu le are cu loviturile de la 11 metri.Culio va juca ?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Septembrie 2019, 13:44

Optimiști băieții... Le doresc succes, dar tare mi-e teamă...

cfrinho
cfrinho  •  19 Septembrie 2019, 13:40

Hai, bursucule, du-te te rugam la ceva oferta din China, Afghanistan, Turkmenistan, ca ne este dor de cel care ne-a adus campionatul trecut! Te asteptam inapoi, Toni!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează