INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO

CFR CLUJ - LAZIO / Campioana a primit primii bani de la UEFA

Articol de , - Publicat joi, 19 septembrie 2019 13:26

CFR Cluj debutează în grupele Europa League contra celor de la Lazio, iar miza financiară nu este deloc una de neglijat.  

Campioana României poate încasa din partea UEFA suma de 575.000 de euro în cazul unei victorii, iar remiza este recompensată cu 190.000 de euro. 

De asemenea, pentru cele trei partide pe care CFR Cluj le va disputa în Gruia câștigurile din vânzarea de bilete și sponsori sunt estimate la peste 2 milioane de euro. 

Echipa care va încheia grupa pe primul loc are promis un bonus de 1 milion de euro, în timp ce locul secund va încasa 500.000 de euro.  

CFR Cluj a încasat deja aproximativ 7 milioane de euro în această campanie europeană.

Au intrat primii bani

Potrivit surselor GSP, CFR Cluj a început să încaseze primii bani de la UEFA. Pe 2 septembrie, campioana a primit 5,2 milioane de euro pentru accederea în grupele Europa League, iar pe 12 septembrie au încasat 1 milion de euro din marketing.  

Până la finalul lunii septembrie, clujenii vor mai încasa 2,3 milioane de euro, pentru participarea în preliminariile Ligii Campionilor. 

VIDEO MATCH PREVIEW CFR CLUJ - LAZIO

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO // VIDEO Lazialii au ieșit la ferestre în timp ce patronul clujenilor intra în hotel

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  19 Septembrie 2019, 17:55

Aveti grija de ei. Nu mai aruncati cu ei in atinga si in dreaptA ! Chiar daca nu ajungeti in primavara orice punct de transforma in bani ! Succes !

blatistu49
blatistu49  •  19 Septembrie 2019, 17:28

Banii lu GIGI unde au intrat la clona CSU ca sa fie sigur ca no sa fie deranjat un bonus special merita circarul italian care a scapat intentionat balonul

mario_rdfe
mario_rdfe  •  19 Septembrie 2019, 17:23

Grea grupa, nu stiu daca o alta echipa romaneasca a avut o asa grupa.multipla campioana a scotiei, si doua echipe de top din italia si franta...rennes e pe 2, a batut psg..cfr nu are nimic de pierdut, de aici incolo este bonus totul..

Vezi toate comentariile (18)
Comentează