INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA ROȘIE - CFR

VIDEO Șumudică, dialog tensionat cu trimisul GSP în Serbia: „De ce ați venit la conferință?!” / „Următoarea întrebare”

La conferința de presă premergătoare meciului cu Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică a refuzat să răspundă celor 3 întrebari adresat de unul dintre trimișii speciali ai Gazetei în Austria.
La conferința de presă premergătoare meciului cu Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică a refuzat să răspundă celor 3 întrebari adresat de unul dintre trimișii speciali ai Gazetei în Austria.

Articol de , - Publicat luni, 16 august 2021 19:46 / Actualizat luni, 16 august 2021 20:22

La conferința de presă premergătoare meciului cu Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de unul dintre trimișii speciali ai Gazetei în Serbia.

  • Partida Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj, din prima manșă a play-off-ului Europa League, se joacă marți, de la 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.
  • Andrei Crăițoiu și Vlad Nedelea, jurnaliștii Gazetei Sporturilor, se află în Belgrad (Serbia), de unde transmit cele mai noi informații legate de partida dintre Steaua Roșie și CFR Cluj

Tehnicianul a evitat fiecare dintre întrebările reporterului GSP Andrei Crăițoiu. Inițial, Șumudică i-a declarat „război” acestuia, motiv pentru care jurnalistul Gazetei i-a cerut explicații.

Întrebările au venit pe fondul subiectului publicat astăzi în Gazeta Sporturilor. GSP a dezvăluit că Șumudică este în pericol să fie dat afară, fiindcă patronul Varga visa calificarea în grupele Champions League, pe care deja a pierdut-o. Dan Petrescu vrea să revină și deja compară rezultatele lui cu ale lui Șumi, deși echipa s-a schimbat cu mult și întreg contextul e diferit- detalii, pe larg, AICI.

Marius Șumudică, dialog tensionat cu trimisul GSP în Serbia: „De ce ați venit la conferință?”

  • Reporter: Spuneați înainte să vină întrebările pentru dumneavoastră că începe războiul. Ne puteți spune ce vă deranjează și de ce considerați un război?
  • Șumudică: Următoarea întrebare.

     
  • Reporter: Ați avut o discuție cu patronul echipei, domnul Neluțu Varga, în ultima perioadă privind situația dumneavoastră după informațiile care au apărut în presă?
  • Șumudică: Următoarea întrebare.
     
  • Reporter: Sunteți deranjat de declarațiile lui Dan Petrescu? A afirmat că CFR arăta mult mai bine în perioada dânsului contra unor echipe mai puternice.
  • Șumudică: Următoarea întrebare.
     
  • Reporter: De ce ați venit la această conferință de presă, domnule Șumudică? 
  • Șumudică: Din respect pentru oamenii de aici. 
     
  • Reporter: Știți că nu vorbiți pentru noi. Răspunsurile sunt așteptate de fanii echipei.
  • Șumudică: Aștept întrebări referitoare la jocul de mâine, răspund cu cea mai mare plăcere. Nu vreau să intru în nicio polemică. Din respect pentru cei care sunt aici, sârbi sau români, încă mă aflu pe scaun și nu mă ridic după cele 3 întrebări să plec la cabine.

Conferința de presă integrală a CFR-ului

CORESPONDENȚĂ DIN SERBIA. Conferință de presă susținută de CFR Cluj, înaintea meciului de marți seară, din play-off-ul Europa League, cu Steaua Roșie Belgrad. Participă Marius Șumudică și Mario Camora

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Monday, August 16, 2021

Ofertă pentru Șumudică! Are viitorul asigurat dacă pleacă de la CFR

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, este curtat de Kayserispor, echipă care a terminat pe locul 17 ultimul sezon din Turcia.

Din informațiile GSP, cei de la Kayseri sunt tentați să îl readucă pe Șumudică pe banca tehnică, mai ales după ce au aflat că scaunul acestuia la CFR se poate clătina. 

Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor între iulie 2017 și mai 2018, a rămas în relații bune cu șefii clubului și ar fi tentat să se întoarcă, în cazul în care se va despărți de campioana României. 

Marius Șumudică, dorit de Kayserispor!

În noul sezon, Kayserispor, pregătită în prezent de Yalcin Kosukavak, a debutat cu un eșec usturător, 0-3 în deplasarea de la Altay. 

În lotul echipei este portarul român Silviu Lung Jr. Și Dan Petrescu a antrenat-o recent pe Kayseri, însă „Bursucul” a rezistat doar 45 de zile în Turcia, țară în care Șumudică le-a mai condus pe Gaziantep și Rizespor.

Marius Șumudică la Kayserispor:

  • 39 de meciuri 
  • 19 victorii 
  • 12 eșecuri 
  • 9 egaluri 
  • 65-55 golaveraj

Situația lui Marius Șumudică la CFR Cluj

CFR arată ca un club serios și bine organizat, toată lumea din club a ținut ca societatea să aibă imaginea aceasta, una în contrast cu practicile de la FCSB, unde Becali își asumă în public toate deciziile care contează: alcătuirea lotului, alegerea titularilor, schimbările din timpul meciurilor. 

La Cluj a existat însă un cutremur pe care l-a provocat o intervenție a patronului Ioan Varga, la demiterea lui Edi Iordănescu în primul mandat, și există informații despre încă o tentație a lui „Neluțu" de a schimba antrenorul la nervi. 

Dan Petrescu dă târcoale la CFR Cluj, dar are șanse mici

Proprietarul clubului e supărat din cauza eliminării din Champions League, în disputa cu Young Boys, și se gândește deja să-l înlocuiască pe Marius. Pe Șumudică l-ar salva, în mod sigur, calificarea în grupele Europa League. 

Dacă nu trece de Steaua Roșie Belgrad, tehnicianul rămâne expus, cu șanse mari să plece de la CFR. Un eșec în turul programat marți la Belgrad poate să fie decisiv. 

Șumudică, dialog tensionat cu trimisul GSP în Serbia: „De ce ați venit la conferință?!” / „Următoarea întrebare”
Marius Sumudica e unul dintre cei mai importanți antrenori din ultimii ani în România, foto: Imago

Șumi se află acum în situația de care s-a temut Edward Iordănescu atunci când a refuzat să semneze prelungirea contractului cu vișiniii: reconstruirea echipei și victoriile în Europa sunt greu de realizat.

Petrescu a vorbit deja la DigiSport și a comparat rezultatele recente cu succesele pe care le-a obținut el. Liber de când a fost demis de la CFR, Dan s-ar întoarce. Șansele reale pentru readucerea lui sunt minime, chiar dacă fostului internațional i-ar conveni să revină. 

În comparația pe care a realizat-o el în emisiune, Petrescu îi este superior lui Șumudică, doar că Dan s-a referit numai la victorii, nu la întregul context. 

CFR Cluj, meci tare în Europa League! Totul despre duelul cu Steaua Roșie Belgrad

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Șumudică nu s-a putut abține! Aroganța făcută de antrenorul lui CFR Cluj pe WhatsApp

Șumudică se laudă că a descoperit „perla” CFR-ului, dar realitatea e alta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (92)
189254898748309
Claude SH  •  17 August 2021, 15:01

Bravo Sumudica! Dă pe ei, ca habar nu au sa comporte. Ești antrenorul Campioanei, echipa care are maxim de puncte în Liga 1 și care joaca în Europa. Despre ce vorbim aici?

tataika
tataika  •  17 August 2021, 13:11
Postat de Bogdan Ioan pe 16 August 2021, 23:28

Buna ziua ,in prmul rand Sumi a raspuns super elegant voi acei ziaristi care cautati numai cancanuri ar trebui sa schimbati ziarul baietii mei . Rog conducerea ziarului sa le impute deplasarea din Serbia ptr ca nu au facut nimic ptr noi cititorii de Gazeta . Din pacate asta ne asteapta pe noi cititorii de presa sportiva ,asta este noua si viitoarea generatie de ziaristi sportivi facuti pe pile cunostiinte si alte relatii. Cu stima un cititor de Gazeta de vreo 20 de ani .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dan2010
dan2010  •  17 August 2021, 00:00

nota "2" GSP, sunteti de toata jena! Cred ca Dan Petrescu poate doar sa se vaite ca nu-i place vremea, ca l-a tras curentul la "Chelsie" in vestiar! Alceva .... cred ca e cam depasit! Poate i-l conving miticii sa antreneze echipa lor de suflet, nou infintata Faci Ce Spune Becali! LOL

Vezi toate comentariile (92)
Comentează
Close