INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA

CFR CLUJ - SEVILLA // MM, avalanșă de ironii pentru CFR: „Rezumatul e încă pe YouTube” ;) + „Sevilla nu va rezista vacarmului din Gruia”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 15:33

CFR Cluj a avut ghinion la tragerea la sorți, urmând a se duela cu Sevilla în 16-imile Europa League. Turul se va juca la Cluj, pe 20 februarie, iar returul va fi în Spania, pe 28. 

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB și bun prieten cu Dan Petrescu, a postat pe Facebook un mesaj după tragerea la sorți. Stelistul este de părere că CFR Cluj poate elimina Sevilla și a oferit cinci motive pentru care clujenii ar trebui să spere la calificare. 

În mesajul său, Mihai Stoica a amintit de succesul Unirii Urziceni cu Sevilla, în 2009, în grupele Champions League, dar și de victoriile echipei roș-albastre cu Valencia și Betis. La final, MM nu s-a putut abține și a ironizat-o pe CFR Cluj. 

Mesajul lui MM Stoica.  

„5 motive solide pentru care CFR poate elimina Sevilla 

1. Sevilla nu mai ce a fost, iar și când era top, Petrescu a bătut-o în UCL cu - the team with no budget - Urziceni (jucători cu salarii sub un sfert din ce au cei de la CFR azi), iar UEL nu e UCL; 

2. În acest an, Sevilla a eșuat lamentabil în prelungiri contra Slaviei, Slavia pe care CFR a fost la 2 pași s-o elimine în PO UCL (penalty ratat Omrani în tur și ocazie monumentală Rondon la 0-0 în retur); cât ghinion să mai aibă și feroviarii în actuala ediție a cupelor europene?

3. Rezumatul meciului Steaua - Valencia e încă disponibil (www.youtube.com). Ajax sunt olandezi, nu e relevant.

4. Un 0-0 acasă poate fi rezultat de calificare. Te duci mai departe și cu 1-1 în deplasare, nu neapărat 3-0 ca noi cu Betis. La Sevilla. 

5. Va fi greu pentru andaluzi să reziste vacarmului din Gruia. Repetiție generală azi în meciul pentru locul 1 cu Astra. Intrare extrem de liberă”  

Citește și:   

Dobrin i-a scos acum 53 de ani, Dan Petrescu i-a învins cu Urizceni » Cum arată palmaresul echipelor românești cu FC Sevilla

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (94)
2630692473711760
Toni Ioan  •  17 Decembrie 2019, 15:47

De trei ani fcsb-becali,este sub CFR Cluj din toate p.d.v.Si atunci,Invidie?Este nevoie de un Antrenor.

138672209828437
Gelu Oanca  •  17 Decembrie 2019, 14:29

Domnilor penalizati odata fcsb ,sa nu mai comenteze conducatorii lor despre alte echipe .

godot
godot  •  17 Decembrie 2019, 10:43

Închipuiți-vă un înalt oficial de la orice club din primele 20 de campionate ale lumii făcând ceea ce face infractorul acesta.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează