INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - ȚSKA 0-0

FOTO Alexandru Chipciu, „roșu” pentru o simulare în careul lui ȚSKA Sofia: „Eliminarea a venit prea ușor la nivelul acesta”

FOTO: Captură @Look Sport +6   FOTO
FOTO: Captură @Look Sport

Articol de - Publicat joi, 03 decembrie 2020 21:50 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 00:22

Alexandru Chipciu (31 de ani) a fost eliminat în minutul 86 al partidei dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia, la scorul de 0-0. 

CFR Cluj va avea încă o problemă în meciul decisiv cu Young Boys Berna. Alexandru Chipciu va fi suspendat din cauza eliminării din finalul disputei cu ȚSKA. Mijlocașul a căzut în careu, după un duel cu Valentin Antov, dar arbitrul francez Amaury Delerue a considerat că a fost simulare. Nu e clar dacă al doilea cartonaș galben a fost arătat pentru cădere sau pentru protestele vehemente. 

Reluările arată că fundașul bulgar îl ține evident pe Chipciu. La un moment dat îi dă drumul, iar mijlocașul campioanei CFR Cluj cade spectaculos.

Acea eliminare a venit prea ușor la nivelul acesta
Marius Bilașco, oficial CFR

+2 FOTO

Chipciu, al doilea galben pentru simulare

În meciul din week-end dintre CFR Cluj și Poli Iași, din Cupa României, Alexandru Chipciu (31 de ani), cu spatele la poartă, a fost tras în careu de adversarul direct, Manuel Angiulli (25). Iulian Dima a considerat simulare și i-a acordat mijlocașului cartonașul galben. „Centralul” a greșit flagrant. 

Clasamentul în grupa A din Europa League: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR CLUJ. EXCLUSIV Situația devenise explozivă: Dan Petrescu, aproape să se bată cu jucătorii lui!

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA. Mario Camora suspină dupa Dan Petrescu: „E neplăcut. Ne-am rugat să rămână”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
gica10
gica10  •  04 Decembrie 2020, 16:36

Si spalatul pe creier are efecte,dovada comantariile la eliminarea lui Chipciu. La meciul cu Iasi cand Chipciu este tras de tricou,decizia corecta este penalty(concluzie a lui Craciunescu).Acum daca voi credeti ca este simulare sunteti liberi in opinii. Aseara la fel Chipciu este tras de mana,astfel ca nu se pune problema simularii.Daca nu dai penalty,in mod clar niciodata nu dai galben pentru simulare. Asta nu inseamna ca arbitrul a avut dreptate,la fel cum nici Coltescu la Medias-fcsb nu a avut cand a dat penalty la o simulare. Arbitrul de aseara in min2 la un cot in cap al unui bulgar,a gasit de cuviinta sa-i atraga atentia,in loc sa-l sanctioneze cu galben. Vorba asta era in manualul cominternistului sovietic:minte,minte ,ca-n final tot ramane ceva!Asa cu cei spalati pe creier de televiziuni.

jabs
jabs  •  04 Decembrie 2020, 14:02

Terminatul asta numai figuri are in cap....e gata cu el,cu atitudinea asta,se lasa cel tarziu la vara.La pretentiile lui nu il mai nimeni.

883135188391540
Popa Corneliu  •  04 Decembrie 2020, 10:14

Din cauza comentatorilor si a "lingailor" din mass-media CFR Cluj 1907 a ajuns in halul asta! Aceasta campanie desantata din mass-media pentru alungarea investitorilor din fotbalul romanesc si acapararea lor "la ordinul" Statului, prin Cooperativa Echipelor de Primarii si Departamentale si finantarea lor din bani publici, vezi Doamne cu exemplul Statului Maghiar, pentru ca cel din Polonia, la insistentele UEFA, a esuat! Nu este "numitul", de dl Dancu... PSD, Habarnam Burleanu in Comitetul UEFA? Trai, nineaca!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează