INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA. Discursul bulgarilor înaintea duelului din „Gruia”: „Jucăm pentru noi, pentru țara noastră, pentru mândria noastră”

CFR Cluj - CSKA Sofia s-a încheiat în tur cu victoria „feroviarilor”, 2-0. Sursă foto: sportal.bg
CFR Cluj - CSKA Sofia s-a încheiat în tur cu victoria „feroviarilor”, 2-0. Sursă foto: sportal.bg

Articol de - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 22:42 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 23:08

CFR Cluj joacă joi seară, de la ora 22:00, contra celor de ȚSKA Sofia, iar „feroviarii” sunt favoriți conform algoritmului că au o miză uriașă în joc, continuarea duelului cu Young Boys Berna, pentru un loc în 16-imile Europa League, bulgarii fiind ieșiți din calculele calificării.

  • Cu două meciuri rămase de disputat, ardelenii sunt la 3 puncte distanță de locul 2, Young Boys. Trebuie să nu obțină un rezultat mai slab decât elvețienii la Roma, apoi să câștige meciul direct cu aceștia din ultima etapă.
  • Pe banca grupării din Gruia va sta joi un trio interimar format din Marius Bilașco, Valeriu Bordeanu, cel care deține și licența PRO, și secundul Costin Curelea.

Edward Iordănescu a ajuns la Cluj Napoca, miercuri, așa cum v-a anunțat GSP.RO, însă antrenorul ce-a cucerit Supercupa României cu ardelenii în 2018 nu va sta pe bancă joi seară. Chiar dacă, până la ora partidei, ar putea ajunge la un acord cu Neluțu Varga. Discuțiile vor continua în următoarele ore, doar că Edi nu se pripește, după ce fiasco a trăit în precedentul mandat. 

Între timp, Gazetta dello Sport scrie că ardelenii au discutat şi cu Fabio Pecchia, fost antrenor la Verona şi Juventus U23 (Detalii, AICI)

Bulgarii au declarat încă de la Sofia că vin să joace fotbal, să-i încurce pe români, pentru miza celor 270.000 de euro cu cât este premiată o victorie în grupele EL. Recent angajat la Steaua Bulgariei, cum mai este denumită ȚSKA Sofia, antrenorul Bruno Akrapovic a mărturisit că el și echipa sa nu se lasă afectați de coronavirus, care a afectat și formația bulgară.

„Vom juca împotriva unei echipe de calitate, cu fotbaliști experimentați, dar schimbarea antrenorului ne poate oferi surprize și noi să profităm. Sunt mulțumit de jucătorii mei. Am aflat acum că ȚSKA nu a învins niciodată în precedentele patru meciuri în România, dar vom încerca să facem o diferență pentru meciul de mâine. 

Fiecare antrenor are gândul doar la victorie, nu trebuie să vi se pare ciudat că am venit să luăm cele 3 puncte, iar cu aceste cuvinte vreau să dau și mai multă încredere echipei mele!”, a declarat tehnicianul sofioților. 

Petar Zanev, liderul lui ȚSKA Sofia: „Oricine de la CFR Cluj ne poate pune probleme”

Petar Zanev, liderul echipei, a mers pe aceeași idee, că bulgarii au venit să joace fotbal în Gruia. „Bineînțeles, e o diferență pentru noi fără Dan Petrescu, dar important e ceea ce facem noi și mesajul antrenorului nostru. Cel mai periculos jucător de la CFR Cluj? Toată echipa română e unită, e bună la faze fixe, oricine ne poate pune probleme.

Avem motivație, chiar dacă nu mai avem șanse de a ajunge în primăvara europeană. Jucăm pentru noi, pentru mândria noastră, pentru Bulgaria, să arătăm că suntem buni și în afara țării, să arătăm ce putem face”, a comentat fundașul.

VIDEO Antrenamentul lui CFR Cluj înainte de partida cu ȚSKA Sofia

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA. Mario Camora suspină dupa Dan Petrescu: „E neplăcut. Ne-am rugat să rămână”

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA. Bulgarii și-au trasat obiectivele înainte de sosirea în România: „Venim să vă luăm banii!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cunoscatorul
cunoscatorul  •  03 Decembrie 2020, 05:50
Postat de tatastrumf1 pe 02 Decembrie 2020, 23:10

M-am saturat ca CFR sa ne faca de ras tara, numai manite ia de la Dudelange, Roma, etc... Acum urmeaza sa ia o manita si de la bulgari :((

Daca asta nu-i prost chiar nu mai exista prosti.

andrei.f
andrei.f  •  03 Decembrie 2020, 05:36

Cfr are o șansă cu condiția ca atacanții să nu încurce poarta !

2674698209236806
Zoltan Pop  •  03 Decembrie 2020, 05:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează