INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1

Cine a furat-o pe CFR Cluj? Dan Udrea trage un semnal de alarmă după izbucnirile clujenilor: „Au pozat în victimele perfecte, o exagerare fără niciun suport”

CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys, 1-2, după un meci distrus de arbitri în ultimele 10 minute. Foto: Imago +4   FOTO
CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys, 1-2, după un meci distrus de arbitri în ultimele 10 minute. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 13:41 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 14:02

Penalty-ul din care Young Boys Berna a egalat e scandalos! Fără acel gol, foarte probabil CFR ar fi câștigat și s-ar fi calificat în primăvara europeană. După cum a arătat prestația celor două echipe, ar fi fost și meritat un succes al campioanei României. Dar, fiindcă există un dar, s-ar fi produs dintr-o eroare de arbitraj!

Ne place, nu ne place, îi place sau nu-i place CFR-ului, lucrurile trebuie spuse așa cum au fost. Nu doar penalty-ul acordat elvețienilor a fost o decizie incorectă, ci și validarea golului marcat de clujeni. A fost ofsaid! OK, e ofsaid mic, dar tot ofsaid se numește, indiferent că poziția afară din joc e de 3 milimetri, 30 de centimetri sau 3 metri! Deci dacă s-ar fi terminat 1-0, tot dintr-o eroare a arbitrilor ar fi fost decis meciul!

E drept, fazele suportă discuții pentru că ele nu sunt asemănătoare ca dificultate pentru judecata brigăzii de arbitri. Ofsaidul în care se regăsește Debeljuh e unul infim, e o fază grea, asistentul nu poate fi acuzat că a greșit. Nefiind VAR, eroarea lui n-a putut fi îndreptată. În partea cealaltă, intervenția lui Bălgrădean e curată 99%, lovește clar mingea, iar arbitrul nu avea voie să se păcălească.

Dar S-A PĂCĂLIT!

YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1. „Confundăm patriotismul cu patetismul!”

De aici însă și până la discursul clujenilor, începând cu Camora și terminând cu cel al șefilor, care au pozat în victimele perfecte fiindcă "suntem români", e o exagerare fără niciun suport. E ilogic să acuzi o brigadă de arbitri de rea-voință, ATENȚIE, când prima eroare gravă a fost comisă în favoarea ta! Dacă exista o conspirație și misiunea arbitrilor francezi era să o blocheze pe CFR cu orice preț, aproape sigur, mergând pe acest raționament, fanionul era sus la acea fază de la golul lui Debeljuh. Mai ales că ar fi fost o decizie corectă! Dar și atunci, și la penalty, arbitrii au greșit! Pe rând, în favoarea fiecăreia dintre echipe! Fără intenție și fără să fi gândit că trebuie avantajați elvețienii, iar românii trimiși acasă!

În noaptea care a urmat, Edi Iordănescu a postat momentul în care Bălgrădean boxează balonul, adăugând "No comment". E bine că CFR a apelat tot la un antrenor care are tendința de a se plânge din orice, însă acest gen de alibiuri preferențiale, pe care le folosesc cei din Gruia, mai ales atunci când e vorba despre deciziile arbitrilor, trebuie amendate și sancționate. Altfel, riscăm cu toții, acceptându-le, să ne pierdem credibilitatea și să și ajungem să confundăm patriotismul cu patetismul! 

Totul despre CFR Cluj - FCSB:

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Șeful campioanei a izbucnit în direct: „Dacă erau sportivi, elvețienii ieșeau de pe teren ca la PSG - Bașakșehir! De neconceput!”

Jurnaliștii elvețieni, indignați de arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj: „De neînțeles! Mai mult decât controversat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (94)
cineva
cineva  •  12 Decembrie 2020, 12:36
Postat de batranu pe 12 Decembrie 2020, 11:12

Calificarea s-a pierdut la cluj cu bulgarii. La ultimul meci elvetienii au jucat slab si cred ca clujul merita victoria. Arbitrul a fost slab de tot, merita sa i se faca raport la comisia uefa. Nici cluj, nici berna nu au echipa sa mearga in fazele superioare. Dar pt Cluj banii erau importanti. Daca nu iau campionatul, vor juca in conference league si la bugetul lor de salarii ies pe minus.

Cum sa se *** calificarea la cluj cu bulgarii? Tu te ai uitat pe clasament? A facut egal cu tska si? Daca ar fi batut faceau 7 pct la fel cu young boys. Si? In tur a fost 1-1 cfr young boys. Pt calificare trebuia victorie sau egal de la 2-2 in sus in cazul ala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

batranu
batranu  •  12 Decembrie 2020, 11:12

Calificarea s-a pierdut la cluj cu bulgarii. La ultimul meci elvetienii au jucat slab si cred ca clujul merita victoria. Arbitrul a fost slab de tot, merita sa i se faca raport la comisia uefa. Nici cluj, nici berna nu au echipa sa mearga in fazele superioare. Dar pt Cluj banii erau importanti. Daca nu iau campionatul, vor juca in conference league si la bugetul lor de salarii ies pe minus.

ionica007
ionica007  •  12 Decembrie 2020, 09:04
Postat de Andrei Preda pe 12 Decembrie 2020, 03:14

Pai sa ne aducem aminte cati au acuzat in romania pe cfr cluj ca se prefac faultati si castiga meciuri cu 11 nedrepte in timp ce impertinentul lor antrenor spunea ca au fost nedreptatiti de fapt ca meritau 3 de 11 m . Apoi la unul din meciurile anterioare *** cu bulgarii la cluj au luat galben pt simulare in careu pe final de meci ...total nesportiv si pt *** ! Si la fel se comenta ca se *** si la handbal . Ii auzi pe comentatorii care tin cu ei : contact contact ! Priviti l a atins cu *** pe spate si regulamentul justifica 11 m chiar daca faza evident nu se ducea spre gol ! Zau jmekerilor , asa credeti in capul vostru si e tragic . Pe de alta parte daca portarul francez l ar fi lovit asa in cap pe rondon si nu s ar fi dat 11 m ar fi urlat ca hiwnele ca s furati de francezi ! Lacium aaaa lacium , o sa tin minte de acum incolo !???

Esti jalnic amice... Atat in gandire cat si in exprimare... Condoleante!

Vezi toate comentariile (94)
Comentează