INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - GENT, AZI, 21:15, GSP.RO ȘI DIGI / MACCABI - PANDURII, AZI, 20:30, GSP.RO

Cine spală rușinea? Viitorul și Pandurii au șanse infime de calificare în play-off, dar speră măcar să iasă cu capul sus din Europa

Articol de - Publicat joi, 04 august 2016 00:00

După 0-5 la Gent, respectiv 1-3 acasă cu Maccabi, Viitorul și Pandurii nu prea mai au la ce spera de la returul din această seară.

Nici măcar antrenorul constănțenilor, Gheorghe Hagi, nu mai crede în miracole și este conștient că elevii săi nu pot întoarce scorul din partida tur. Din acest motiv vrea să le ofere o șansă tinerilor de a prinde experiență într-un duel fără miză, precum cel cu Gent.
"Sper să avem orgoliu, este vorba de mândria noastră. Ar fi frumos să obținem o victorie, deși nu se mai pune problema calificării. Vrem să folosim meciul retur ca să căpătăm experiență și să creștem ca echipă" a fost declarația "Regelui" înaintea revanșei de la Ovidiu.

Gorjenii sunt ceva mai optimiști și speră într-o minune pe Tărâmul Sfânt. Ei au oferit ca exemplu pe cei de la Dinamo, care în 2009 au reușit să remonteze în Cehia un 0-3 acasă cu Liberec.

"Da, noi credem în calificare. În urmă cu nu mai știu câți ani, Dinamo a pierdut pe teren propriu chiar mai rău, 0-3, și totuși a mers mai departe. Sperăm să izbutim și noi un mirabol, noi mergem încrezători, mai ales că nu avem nimic de pierdut", a spus portarul David Lazar la plecarea către Israel.

"Jucăm pentru noi, să câștigăm mai multă experiență în Europa"
Aurelian Chițu, mijlocaș Viitorul

"O să încercăm să câștigăm, să spălăm puțin din rușinea din Belgia"
Răzvan Marin, mijlocaș Viitorul

"Avem șanse minime, e adevărat, e greu să întoarcem rezultatul, dar mergem să jucăm, ce mai putem pierde?!"
Ovidiu Herea, mijlocaș Pandurii

"Să sperăm că putem face o minune. Dacă nu încercăm, mai bine nu ne prezentăm"
Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

126e cota pentru 0-3 la Maccabi - Pandurii, scor care i-ar califica pe gorjeni

 a

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tihi
tihi  •  04 August 2016, 17:10

Viitorul si Astra sint echipele trecutului...a ramas Steaua,care in play off cu Villareal,va prelua locul primelor doua echipe in E L !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează