INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA 1-0

Cîrţu se ia de Ricardo: "Cine te lasă pe tine să-ţi faci mingea pe piciorul dorit?"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

Antrenorul Sorin Cîrţu, ultima oară la CFR Cluj, a vorbit despre jocul de aseară al Stelei de la Napoli şi l-a acuzat pe Ricardo pentru ratarea din prima repriză, cînd brazilianul nu a şutat cu piciorul stîng dintr-o poziţie excelentă şi a ratat situaţia de gol.

"Cînd dai gol sau primeşti unul în minutul 93, este ori noroc, dacă marchezi, ori ghinion. Steaua a avut ghinion aseară. Despre jocul Stelei... Atitudinea unei echipe este impusă şi de maniera în care evoluează adversarul. Napoli este o echipă bună şi are o agresivitate deosebită, aşa că şi-a impus jocul", a comentat Cîrţu la sportro.

"Eu am fost acuzat că sînt naţionalist şi că sînt rău cu străinii. Dar cum să iei străini care să nu joace cu ambele picioare? Mă refer la Ricardo. Păi, joci într-o competiţie europeană, cine te lasă pe tine să îţi aşezi mingea pe piciorul pe care vrei tu?", a adăugat el.

"Steaua a jucat bine în prima repriză. Dar picăm în repriza a doua, asta este o meteahnă a noastră, nu ţinem ritmul pînăm la final", a mai zis Cîrţu.

Şi a încheiat: "În general, sînt unii străini care vin la furat, la ciupeală, să ia bani, dar nu fac nimic. De ce vii, mă, în România? Stau unii la 15-20.000 de kilometri de România, de ce vin aici? Ca să facă ce? E valabil şi la CFR".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
lupudan
lupudan  •  16 Decembrie 2010, 13:32

e mare pacat ca nu ne am calificat.parerea mea e ca stiind ce poate atacantul lui napoli ,trebuia sa stea mereu lipit de el cineva .iar Tatarusanu sper ca daca vede filmul de la meciul asta ,sa invete cum sa se plaseze .sper sa fi cistigat macar mai multa experienta .

coszmin
coszmin  •  16 Decembrie 2010, 12:20

este vorba de valoare pana la urma, marele stancu care marcheaza cu poarta goala in meciu cu u cluj,pandurii sau astra, in meciurile cu liverpool si napoli a fost zero barat, nu cred ca a atins mingea de 2 ori in 90 de minute, daramite sa mai suteze si pe poarta.nu poate fi vorba de ghinion, szekely tragea din timp din minutul 3 de a primit si galben, in minutul 60 tot asa se tavalea pe jos venise arbitru sa ii dea galben si s-a facut ca cere schimbare, iar apoi a reintrat tot el pe teren.jale

flocirica
flocirica  •  16 Decembrie 2010, 12:17

are dreptate cartu. nu ai doua picioare in fotbal degeaba vii de pe maracana. o dadea in ate si poate altfel se scria istoria. avem lot subtire. intr-un meci cu miza ne tremura inca chilotii pe noi. are dreptate si jiji : ii trebuie luptatori nu jucatori mediocrii.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează