INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED

Comparat cu Sir Alex Ferguson » Erik ten Hag e superstar la Manchester United: „Emană încredere, a schimbat atmosfera”

Erik ten Hag și Xavi, foto: Imago
Erik ten Hag și Xavi, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 12:52 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 13:57

Manchester United a revenit de la 0-1 și a obținut spectaculos calificarea în „optimile" Europa League în dauna Barcelonei, cu un succes la limită (2-1), semnat de Fred și Antony. 

Evoluția gazdelor l-a entuziasmat pe Peter Schmeichel, fosta legendă a echipei de pe Old Trafford considerând că alegerea făcută în vară prin aducerea lui Erik ten Hag a fost una inspirată.

Protest anti-VAR în Conference League: cum l-a ironizat atacantul Fiorentinei pe arbitru, după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Braga
FIORENTINA
Protest anti-VAR în Conference League: cum l-a ironizat atacantul Fiorentinei pe arbitru, după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Braga

Peter Schmeichel despre Erik ten Hag: „Emană încredere"

„A trebuit să treacă un deceniu ca să ajungem aici. Orice se poate întâmpla în acest sezon, United poate câștiga totul sau nimic, dar se vede progresul înregistrat. Fiecare situație a fost bine gestionată de Ten Hag, ca un bun manager, precum vechiul Sir Alex Ferguson. Nu cred că greșesc când spun că este omul potrivit", declară fostul portar danez. 

E susținut și de Owen Hargreaves, la BT Sport: „Ai senzația că totul s-a schimbat. Atmosfera, performanța din teren și antrenorul, care emană încredere. A transformat acest club și energia e diferită, se respiră un aer proaspăt și toată lumea zâmbește. Ai impresia că s-au întors vremurile bune, iar finala Cupei Ligii de duminică poate însemna încă un mare pas înainte".

Paul Scholes: „Un fotbal strălucitor, cum se vedea pe Old Trafford”

Criticile de la începutul sezonului au lăsat acum locul laudelor și Paul Scholes nu face excepție: „Am văzut un fotbal strălucitor, cum era obișnuit acest stadion să vadă. N-a fost un duel de Champions, însă atmosfera a fost de meci mare. Ne era dor de asemenea nopți pe Old Trafford. United s-a simțit confortabil și a avut multă încredere după al doilea gol".

Citește și alte știri despre Manchester United: 

O legendă a lui Manchester United îl critică pe Bruno Fernandes, după meciul cu FC Barcelona: „Îi este dator echipei!”

FOTO Casemiro, viral pe net! Ce făcea când fotbaliștii de la Manchester United și Barcelona s-au încăierat

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  25 Februarie 2023, 08:52

Nu ma pricep daca e mare antrenor ,dar a demonstrat ca e un bun pedagog cand a luptat sa plece Ronaldo care prin aroganta peste masura a jignit intreg vestiarul.De atunci rezultatele lui MU sunt formidabile,iar Rashford joaca si inscrie precum Benzema cand a plecat acelasi arogant de la RM.

81mada
81mada  •  24 Februarie 2023, 16:23

Si cand ziceati ca e slab ca isi permite sa l tina pe Ronaldo pe banca???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează