INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FIORENTINA

FOTO Protest anti-VAR în Conference League: cum l-a ironizat atacantul Fiorentinei pe arbitru, după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Braga

Cabral de la Fiorentina, foto: Imago
Cabral de la Fiorentina, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 13:04 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 15:46

Arbitrul Benoît Bastien a primit pe ceas confirmarea golului lui Cabral, din Fiorentina - Braga 3-2, dar asistentul video l-a chemat la margine să revadă faza, după care a reparat „eroarea” inițială. 

Fiorentina s-a calificat la pas în „optimile" Conference League după 4-0 în tur, dar a avut emoții în privința victoriei din manșa secundă (3-2). Braga a condus cu 2-0 și echipa viola a revenit și a răsturnat situația pe tabelă. 

La 1-2 s-a petrecut un episod ciudat pe „Artemio Franchi", un scurtcircuit tehnologic în urma căruia gazdelor le-a fost refuzat golul egalizator.

Fotbalul a retrezit pasiunea românilor: doar Grecia și Polonia ne domină! » Superliga, în topul campionatelor din zona de Est a Europei
SUPORTERI
Fotbalul a retrezit pasiunea românilor: doar Grecia și Polonia ne domină! » Superliga, în topul campionatelor din zona de Est a Europei

6 minute de analiză în Fiorentina - Braga 3-2

Era minutul 50, când mingea centrată de Terzici, intrat la pauză, a fost reluată de Cabral, și a fost respinsă de Tiago Sa în bară, de unde a ricoșat în poartă. 

Trecuse de linia porții, cel puțin așa a rezultat după semnalul sonor primit pe ceas de arbitrul Benoît Bastien, care s-a îndreptat către centrul terenului. Jucătorii toscani s-au bucurat degeaba, pentru că asistentul video Benoît Millot l-a chemat pe "centralul" francez la margine să revadă faza și, după șase minute de analiză, și-a corectat decizia inițială, anulând golul brazilianului!

„O fază curioasă în Conference League”

Arthur Cabral a fost cel care a închis tabela, în minutul 83. Atacantul brazilian al italienilor a reluat, pe centrul porții, cu talpa, o centrare plecată din gheata lui Giacomo Bonaventura. 

Imediat după marcarea golului, sud-americanul l-a ironizat pe „centralul” partidei. Arthur Cabral și-a dus o mână la ureche, iar cu cealaltă a făcut semn așa cum fac arbitrii când așteaptă ca cei din camera VAR să îi sfătuiască în legătură cu o decizie. 

Protest anti-VAR în Conference League: cum l-a ironizat atacantul Fiorentinei pe arbitru, după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Braga
Sursă foto: Imago

„Incredibil ce s-a întâmplat, este inexplicabil. Nimeni nu ne-a spus de ce s-a întors decizia inițială. Jucătorii au văzut imaginea cu mingea trecută de linia porții. Bine că nu era vorba despre un gol decisiv pentru calificare, oricum a fost o fază curioasă!", a declarat antrenorul Vincenzo Italiano, care a acuzat și un ofsaid nesemnalizat la primul gol reușit de Braga.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

FOTO Casemiro, viral pe net! Ce făcea când fotbaliștii de la Manchester United și Barcelona s-au încăierat

Sarri, plin de nervi după CFR Cluj - Lazio: „UEFA vorbește de respect, dar nu-i pasă! Cum să ne trimiți aici?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează