INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UJPEST - STEAUA, AZI, 20:45, DIGI SPORT

Complot maghiar? "Au fost verificate doar camerele jucătorilor, de parcă noi am adus bomba!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2009 00:00

Team-managerul Stelei, Renzo Rossi, a relatat la GSP TV faptul că Jandarmeria a insepctat doar camerele jucătorilor din Ghencea noaptea trecută, cînd la hotelul în care era cazată delegaţia română a avut loc o ameninţare cu bombă.

"Jucătorii nu vor fi afectaţi de faptul că s-a întîmplat ce s-a întîmplat. Dimpotrivă, cred că vor fi motivaţi în plus
. Eu cred că a fost ceva intenţionat, aici unde sîntem noi este o zonă centrală, unde sînt multe hoteluri, dar numai al nostru a fost evacuat.

La 3 fără un sfert a început evacuarea, dar pe mine m-a surprins că jandarmii cînd au venit au vrut să verifice camerele jucătorilor, de parcă noi ne aduceam bomba în cameră
. Nu poţi să controlezi doar camerele jucătorilor!", a spus Rossi la GSP TV. Vezi aici declaraţia integrală a lui Renzo Rossi!

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, de urgență la spital. Ce se întâmplă cu vedeta, reacția de la Floreasca (exclusiv)


Comentarii (31)
 •  23 Iulie 2009, 19:13

s-a gasit si asta vorbind,trebuia omul sa se remarce cu ceva,prostia nu cunoaste frontiere

 •  23 Iulie 2009, 19:09
Postat de pe 23 Iulie 2009, 16:56

Bai baiatule,tu esti beat.Mai trebuie sa te nasti de vreo trei ori sa ajunga RRomania nivelul Ugariei.Apropo,vrei o imagine despre RRomania,porneste televizorul si uize-te la stirile de la cinci.Ti se va oglindi toata tara tot cu nivelul ei.Mai ai doua min.si incepe.

cred ca nu ai fost niciodata in ungaria esti deplasat,cunosc un doctor bun

 •  23 Iulie 2009, 18:53

Nu-i nimic nou, la fel a patit si Oltchim cand a jucat cu Gyor. Daca eram in Anglia (unde se pariaza pe orice) si-mi oferea vreun bookie cota macar 30:1, pariam linistit 100 de euro ca i se va intampla si Stelei ceva "neobisnuit" la Budapesta. Imi rezolvam concediul in vara asta...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează