INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  OSMANLISPOR - STEAUA, JOI, 22:05, DOLCE1, PROTV, GSP.RO

Corespondență din Ankara » Lider la Steaua, inexistent la turci » Szukala va rata reîntâlnirea cu Steaua: nu a fost inclus în lotul de Europa League

Szukala (al doilea din stânga) a ajuns la Osmanlispor de la Al Ittihad, liber de contract, vara trecută
Szukala (al doilea din stânga) a ajuns la Osmanlispor de la Al Ittihad, liber de contract, vara trecută

Articol de - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 00:00

Szukala, unul dintre cei mai buni fundaşi străini ce-au jucat vreodată în România, nu a prins lotul turcilor pentru grupele Europa League și va rata reîntâlnirea cu Steaua.

Vă mai amintiţi de Lukasz Szukala? Fundaşul de 32 de ani a intrat în al doilea sezon la Osmanlispor, însă este doar cu numele la formaţia "otomanilor". El va fi spectator în meciul cu fosta sa echipă.

Cu Steaua a jucat în grupele Champions League, acum e numai în lotul lărgit al turcilor, participă la antrenamente, şi-a lăsat părul lung şi-l prinde într-o coadă. Mai mult, a pierdut şi contactul cu naționala Poloniei.

Ultima prezenţă a lui Lukasz în tricoul lui Osmanli datează din sezonul trecut, mai exact de pe 15 mai, de pe Inonu, 1-3 cu Beşiktaş.

În acest an, n-a prins nici măcar lotul de 18! Fotbalistul este reprezentat de Anamaria Prodan, care i-a negociat un supersalariu la Ankara: 600.000 de euro în primul an, urmând să crească în fiecare an cu câte o sută de mii de euro, dar a pus mâna și pe un bonus de 350.000 de euro la semnătură.

Sacrificiu înainte de Steaua

Osmanlispor se pregătește de confruntarea cu elevii lui Reghe de joi seară, de la Ankara. Zilele trecute, turcii au inaugurat un nou teren de antrenament pentru gruparea la care evoluează ex-steliștii Rusescu și Szukala. Și au sacrificat o oaie chiar pe marginea gazonului, moment la care au asistat fotbaliștii după ședința de pregătire.

Nu este ceva ieșit din comun pentru turci, care fac frecvent astfel de sacrificii pentru a sărbători un eveniment. Terenul de antrenament a costat câteva sute de mii de euro și lucrările au durat 4 luni până când Rusescu și compania a putut să-l inaugureze.

Ruse titular?

Ultimele informații din tabăra turcilor spun că Rusescu ar putea apărea în primul 11 joi seară. Fotbalistul a închis tabela în victoria cu 2-0 la Trabzonspor. Raul ar putea primi încredere din partea antrenorului Mustafa Akcay și să fie preferat în locul lui Webo. Ex-stelistul a marcat duminică seară la un sfert de oră după ce a fost introdus pe gazon.

Ruse a fost doar de două ori titular în acest sezon pentru Osmanli, în 8 meciuri. Dar a marcat de două ori și a oferit două pase decisive, punctând de fiecare dată pe final de meci, când a intrat pe parcurs. A oferit assist-uri de fiecare dată când a fost titularizat, în schimb.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  14 Septembrie 2016, 09:44
Postat de san_lorenzo pe 14 Septembrie 2016, 09:30

e un mare mister pentru mine cum draq se poate sa evolueze ok aici si la arabi sau unde mai pleaca sa faca banca ( sau nici macar aia). Si aici nu vb doar de Szukala, ci de multi alti jucatori care au plecat de sume nu mici si... e un mister

Simplu prietene ,aici nu evulua așa bine cum zici tu, sau mai bine zis cum il elogia media din România. Dacă te gândești bine, de cele mai multe ori, era haos in apararea Stelei, chiar dacă în centru era și el și Varela. Pe cât era de bun la cap în careul advers, pe atât era de slab în propriul careu. Problema cu toti acei fotbaliști care pleacă afară ca "vedete " și ajung rezerve este faptul că sunt supra'apreciati de cei din media, însă ce nu înțeleg nici eu ,este cum reușesc să se pacaleasca cei care îi cumpără !

san_lorenzo
san_lorenzo  •  14 Septembrie 2016, 09:30

e un mare mister pentru mine cum draq se poate sa evolueze ok aici si la arabi sau unde mai pleaca sa faca banca ( sau nici macar aia). Si aici nu vb doar de Szukala, ci de multi alti jucatori care au plecat de sume nu mici si... e un mister

Vezi toate comentariile (2)
Comentează