INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 D.PEN.

CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 d.pen. // Cristi Balaj, despre posibilitatea ca oltenii să piardă la „masa verde”: „Cei care se ocupă de apărarea Craiovei ar trebui să țină cont de asta” » Cum l-a caracterizat pe arbitru

Cristi Balaj // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Cristi Balaj // foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 17:41

Cristi Balaj (47 de ani), unul dintre cei mai importanți arbitri români ai acestui deceniu, retras în 2016, a vorbit despre incidentele de natură huliganică de la meciul Craiova - Honved 0-0, 3-1 d.pen., în care arbitrul Arnold Hunter a fost ținta obiectelor aruncate din peluza olteană.

„Având în vedere că meciul a fost continuat cu arbitrul de rezervă, probabil că rezultatul va rămâne cel din teren. Cei care se ocupă de apărarea Craiovei ar trebui să țină cont de faptul că petarda și bricheta au fost aruncate în afara terenului de joc, nu în teren. E un amănunt important.

Cred că petarda l-a deranjat pe arbitru. Probabil a fost deranjat, dar eu n-am procedat așa când au explodat petarde lângă mine. Asta nu înseamnă că nu pot să înțeleg, poate e vorba de un arbitru mai sensibil”, a declarat Balaj la TV Telekom Sport.

În cazul în care UEFA nu va decide ca CS Universitatea Craiova să piardă meciul cu Honved la „masa verde”, oltenii vor juca în turul III al preliminariilor Europa League cu AEK Atena, pe 8 și 15 august. Primul meci are loc în România, cel mai probabil fără spectatori. 

craiova, sub lupa presei internaționale

Scandalul de la Craiova face valuri în Europa. După Gazzetta dello Sport (Detalii AICI), un alt ziar important din Europa, tabloidul elvețian Blick, scrie că după incidentele de joi seară, oltenii riscă „sancțiuni importante”.

Blick, cu legături la UEFA, care-și are sediul la Nyon, în Elveția, nu menționează ce pedeapsă o așteaptă pe Craiova. Dar e clar că va fi mult mai mult decât o amendă.

HONVED A FĂCUT PLÂNAGERE

Presa din Ungaria a luat legătură cu oficialii clubului Honved și anunță că echipa din Budapesta urmează să facă o plângere la UEFA împotriva clubului din Oltenia, maghiarii plătind deja taxa de 1.000 de euro pentru deschiderea cazului.

Vezi și:

EXCLUSIV Suporterii Craiovei, sancționați după incidentele de joi seară » Amenzi de 1.500 de lei și interziși pe stadion!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
dansy
dansy  •  04 August 2019, 10:36

Bai nesimtitilor dintr-o bricheta aruncata care se pare ca nici macar nu l-a atins pe arbitru ,acum scrieti despre "OBIECTE' aruncate din tribuna!!! Rusine GSP! Asociatiile de ziaristi ar trebui sa ia masuri impotriva unei foi de hartie care scrie numai minciuni si care nu se comporta,in cazul de fata ca niste ziaristi romani.

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  02 August 2019, 20:29
Postat de Constantin Mosnegutu pe 02 August 2019, 19:45

Esti tare fair play si plin de civilizatie. Esti din Craiova? Dupa nick esti de prin capu'satuluyi!!!

Din punctul meu de vedere dvs dati dovada de lipsa, ma scuzati, de bun simt atunci cand spuneti ca sunt necivilizat... Aseara am fost pe stadion si comentariul respectiv a fost, bineinteles d.p.m.d.v., o concluzie a ceea ce s-a intamplat, iar P.S. a fost o gluma pe care dvs probabil sa n-o fi inteles... Si da, sunt din Craiova si mandru de acest lucru... In rest va doresc sanatate si altadata nu va mai grabiti in a cataloga oamenii...RESPECT...

1226306600716606
Functionarul Functionar  •  02 August 2019, 20:11
Postat de Constantin Mosnegutu pe 02 August 2019, 19:45

Esti tare fair play si plin de civilizatie. Esti din Craiova? Dupa nick esti de prin capu'satuluyi!!!

Nu de la genele false i se trage supararea arbnitrului, ci de la faptul ca i s-a stricat fondul de ten si, din socul produs, s-a ciufulit si i-a intrat parul in ochi ...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează