INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED 0-0 (3-1 LA PENALTY-URI)

CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 d.pen. // EXCLUSIV Suporterii Craiovei, sancționați după incidentele de joi seară » Amenzi de 1.500 de lei și interziși pe stadion!

U Craiova - Honved // Captură TV Digi Sport
U Craiova - Honved // Captură TV Digi Sport

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2019 16:58

Craiova s-a calificat în turul III al preliminariilor Europa League, după 3-1 la penalty-uri cu Honved. Partida a fost întreruptă în minutul 119 pentru 30 de minute, după ce o brichetă l-a lovit în cap pe arbitrul Arnold Hunter. Ulterior, meciul a continuat cu arbitrul de rezervă la centru (Detalii AICI).

  • Craiova va juca în turul III al preliminariilor Europa League cu AEK Atena, pe 8 și 15 august. Primul meci are loc în România

Contactați de GSP.RO, reprezentanții de la Gruparea de Jandarmi Mobilă din Craiova, care au asigurat securitatea la meciul de pe „Ion Oblemenco”, au explicat sancțiunile date după incidentele de joi.

Doi bărbați care au aruncat cu petarde și obiecte pe gazon au fost identificați și sancționați cu o amendă de 1.500 de lei. Aceștia au primit și o pedeapsă complementară și au fost interziși timp de un an la competițiile sportive”, a declarat Iulia Pânzariu, purtătorul de cuvânt de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Frații Buzești”.

Citește și:

Ziarul elvețian Blick, cu legături la UEFA, anunță: „Craiova riscă sancțiuni importante” » Honved face plângere la UEFA

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  03 August 2019, 08:52

1500 de lei? Asta este sanctiune? Si cu amenda pe care o va primi clubul cum ramane, cine o va plati? Suma din "contul" Universitatii trebuie inmultita cu 3 si imputata vinovatilor.

lionforever
lionforever  •  02 August 2019, 22:35
Postat de Ilie Ioan Chetan pe 02 August 2019, 20:00

Bai cum puteti fi atat de neseriosi sa scrieti ca bricheta l-a lovit in cap. Uitati-va prima data la filmare si dupa vorbiti. Jurnalisti de nimic. Voi sunteti buni la kanal d nu la gazeta.

Nu conteaza ca exagerat putin si arbitrul, chiar dacă nu era lovit deloc gesturile daca arunca cu orice fel de obiect către teren sunt reprobabile.

lionforever
lionforever  •  02 August 2019, 22:32

E putin un an minim 5 trebuie interzisi pe stadion si controalele la intrare asa cum sau facut in ungaria ca altfel nu ne mai vindecam de smecherita prosteasca care ne caracterizează.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează