INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN

Cristi Todea, mulţumit de tragerea la sorţi: "Bine că jucăm în deplasare primul meci"

Cristi Todea
Cristi Todea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 15:55

Gaz Metan şi-a aflat adversarul din turul II preliminar al Europa League. Elevii lui Cristi Pustai se vor duela cu anonimii finlandezi de la KuPS, echipă clasată acum pe locul 7 în prima ligă din Ţara Celor 1000 de Lacuri. Anul trecut, KuPS a terminat pe locul secund.

"N-am auzit de echipa asta pînă acum, ne va aştepta un drum foarte lung pînă în Finlanda. E bine că jucăm primul meci în deplasare, va fi o experienţă interesantă. Anul trecut ne-am descurcat bine pe terenul adversarelor. Sper să terminăm cantonamentele într-o formă fizică bună şi sperăm să reuşim calificarea", a spus Cristi Todea pentru GSP.

KuPS se bazează în principal pe jucători finlandezi, dar are în componenţa lotului şi stranieri, precum nigerienii Nwakaeme, Williams şi Udah. La clubul "galben-negru" mai joacă un camerunez, Ollo, dar şi un fundaş maghiar, Balazs Balogh.

Cristian Pustai, antrenorul Gazului, părea destul de relaxat după tragerea la sorţi a turului II preliminar din Europa League:

"Avem echipă cu talie bună. Dacă mă gîndesc bine, probabil că finlandezii vor fi foarte periculoşi la fazele fixe. Sperăm că sîntem mai tehnici şi acest plus de tehnicitate să triumfe pe teren. Ei au o istorie în faţa noastră, pe cînd noi sîntem 0 în Europa. O să ne simţim bine la ei acasă, pe stadionul lor de 2500 de locuri. Voi merge să văd adversarii la lucru în meciul cu HJK Helsinki, de pe 4 iulie", a spus Cristi Pustai la Radio GSP.

Meciurile din primul tur al Europa League vor avea loc pe 30 iunie şi 7 iulie, în timp ce partidele din turul secund se vor disputa pe 14 şi 21 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează