INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA

Dan Petrescu, discurs-manifest după eliminarea Craiovei: „Nu m-a surprins! Nu înțeleg ce vrem de la viață”

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat eliminarea suferită de Craiova în primul tur preliminar al Europa League, după 0-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia)
Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat eliminarea suferită de Craiova în primul tur preliminar al Europa League, după 0-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia)

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2020 22:08 / Actualizat sambata, 29 august 2020 12:49

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat eliminarea suferită de Craiova în primul tur preliminar al Europa League, după 1-2 contra lui Lokomotiv Tbilisi (Georgia).

„Nu m-a surprins rezultatul din meciul Craiovei. Adică, e o surpriză, dar nu aşa mare. În cupele europene se poate întâmpla orice. E o dramă în România, dar eu nu o văd aşa. Noi oricum facem dramă din orice. 

Se întâmplă să prinzi o zi proastă, după un drum lung. Am văzut şi puţin din meci, iar adversarul nu a fost aşa de slab. Dar nouă ne place să ne credem sus... am rămas cu generaţia noastră de acum 30 de ani. Toţi cred că am rămas acolo”, a declarat Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, conform Agerpres.

Ulterior, „Bursucul” a extrapolat, reamintind de problemele generale ale fotbalului din România: „Toţi vor rezultate, dar ţinând cont de investiţiile care se fac în România... Nu înţeleg ce vrem noi de la viaţă. Chiar nu înţeleg. Noi nu investim nimic şi vrem să scoatem rezultate”.

Craiova, eliminată din Europa League

Eșecul trupei lui Cristiano Bergodi va rămâne ca o pată neagră pe istoria clubului din Bănie, dar și pentru fotbalul românesc. Craiova a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi, o formație obscură chiar și pentru întrecerea internă din Georgia, nu doar pentru competiția din cupele europene.

Lokomotiv Tbilisi, a doua cea mai slabă echipă rămasă în cupele europene

CLUBCOEFICIENT
1. Inter Club d'Escalde0.566
2. Lokomotiv Tbilisi1.150
3-4. Coleraine (Irlanda de Nord)1.250
Bala Town (Țara Galilor)1.250
5. Sfântul Gheorghe (Moldova)1.350
6. Borac Banja Luka (Bosnia)1.375
7-9. Renova Dzepciste (Macedonia)1.475
Teuta Durres (Albania)1.475
Sileks Kratovo (Macedonia)1.475
10. Floriana (Malta)1.500

VIDEO Toate detaliile înaintea meciului Craiova - Astra Giurgiu:

Rodion Cămătaru, comentariu dur după umilința Craiovei din Europa League: „Ciorbe reîncălzite! Au ieșit ca să se concentreze pe campionat”

Cristiano Bergodi, luat la țintă de un fost jucător al Craiovei: „Echipă avem, ne mai trebuie antrenor!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (72)
ctbilu
ctbilu  •  29 August 2020, 22:08
Postat de sibelius pe 29 August 2020, 17:14

"Dupa" urma coeficientului facut de Craiova nu o sa profite nimeni.

Craiova a facut coeficient din 79 pana in 86. Au profitat atunci alte echipe...inclusiv steluta ta. Fiecare echipa cu perioada ei. Bate si tu pe Milan sau Liepzig sau AEK si vezi daca faci coeficient !

prazburg1948
prazburg1948  •  29 August 2020, 17:28
Postat de sibelius pe 29 August 2020, 17:14

"Dupa" urma coeficientului facut de Craiova nu o sa profite nimeni.

Multumesc ca m-ai corectat doamna profesoara de la gsp university. Mai gresesc si eu, sunt plecat din Romania de 19 ani. Si daca nu profita nimeni "dupa" coeficientul Craiovei, care-i problema? Am jucat noi in UCL? Am profitat noi de coeficientul facut de alte echipe? Profitati si voi de coeficientul facut de hOtelul, Urziceni sau kfr.

sibelius
sibelius  •  29 August 2020, 17:14
Postat de prazburg1948 pe 29 August 2020, 16:39

Coeficient sa va aduca KFR-u', ca ei au intrat direct in UCL de pe urma coeficientului facut de fc5b. Cand intra Craiova direct in grupe atunci sa ai pretentii, sau ai vrea ca unio sa faca coeficient iar altii sa profite de el? Esti clunean si tu?

"Dupa" urma coeficientului facut de Craiova nu o sa profite nimeni.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează