INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA EUROPA LEAGUE

Decizie UEFA în privința finalei Europa League, după atentatul terorist de la Manchester

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 10:54

Finala Europa League va începe cu un minut de reculegere în memoria victimelor atentatului terorist care a avut loc luni seara la Manchester Arena și în urma căruia 22 de oameni au murit și alți 59 au fost răniți.

Pe lângă asta, ceremonia de deschidere a finalei va fi mai restrânsă decât a fost planificat inițial, în semn de respect pentru victimele atacului, iar artiștii suedezi Axwell & Ingrosso nu va mai cânta înaintea meciului, anunță un comunicat publicat pe site-ul oficial al UEFA.

Forul european va apela și la măsuri de securitate sporite la finala de la Stockholm și sfătuiește suporterii să ajungă cât mai devreme la stadion întrucât vor avea loc controale amănunțite.

Luni seara, la finalul unui concert care a avut loc la Manchester Arena, un atentator sinucigaș și-a detonat încărcătura explozivă și a ucis 22 de oameni, rănind alți 59. Atacul a fost revendincat de gruparea Stat Islamic.

Finala Europa League se joacă astăzi de la 21:45, între Ajax Amsterdam și Manchester United și poate fi urmărită în direct pe ProTV și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
895829567137466
Adrian Suhov  •  24 Mai 2017, 13:52

"artistul suedez Axwell Ingrosso"... Stiti ca sunt 2 nu? Unul e Axwell si altul e Ingrosso?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează