INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENK - ASTRA, JOI, 22:05, LIVETEXT PE GSP.RO, LIVE LA DOLCE SPORT, PRO TV

Declarație îndrăzneață a lui Daniel Niculae înaintea meciului decisiv cu Genk: "Să ne ridicăm la nivelul meciurilor din Liga Campionilor" » Cum speră să îi surprindă pe belgieni

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 februarie 2017 18:04

Daniel Niculae, atacantul de 34 ani al Astrei, a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa mâine pe terenul lui Genk și crede că singura șansă a giurgiuvenilor este să atace din primul până în ultimul minut.

"Nu trebuie să ne apărăm, ci să mergem să jucăm fotbal. Au un avantaj, însă noi trebuie să mergem să înscriem. Și un 3-3 ne-ar conveni. Sperăm să ne ridicăm la nivelul partidelor văzute în Liga Campionilor în această săptămână.

Dacă suntem obosiţi că jucăm din trei în trei zile trebuie să ne lăsăm. Ăsta e fotbalul, aşa joacă majoritatea echipelor mari din campionatele puternice", a spus atacantul Astrei, conform TV Digi Sport.

"Este o anumită stare de oboseală, se poate acumula, însa nu trebuie să ne plângem de numărul de meciuri pentru că asta ne dorim. Am arătat destul de bine în ultimul meci, iar ei au două meciuri foarte importante după jocul cu noi, cu Anderlecht şi Brugge, sunt la un pas de a nu prinde play-off-ul.

Sigur nu se vor apăra nici ei, sunt o echipă tânără, căreia îi place posesia. Nu trebuie să arătăm obosiţi, ci proaspeţi şi să reuşim să înscriem" Daniel Niculae, conform aceleiași surse

  • Genk - Astra se joacă joi, de la ora 22:05. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Dolce Sport și Pro TV.
  • În tur, campioana României a remizat pe teren propriu împotriva belgienilor, scor 2-2.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (2)
rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  23 Februarie 2017, 09:00

Doamne ajuta!

blatistu49
blatistu49  •  22 Februarie 2017, 18:37

SUCCES baieti PAUZA 1 FINAL 2 toamna ati f buni

Vezi toate comentariile (2)
Comentează