INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - FCSB 1-2

Detalii de ultim moment despre accidentarea lui Romario Benzar » Dică a anunțat cât va sta departe de gazon

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 octombrie 2017 22:46

Romario Benzar, fundașul dreapta al celor de la FCSB, nu a rezistat decât 20 de minute în victoria de la Beer Sheva, scor 2-1.

Fundașul adus de la Viitorul a fost înlocuit cu Enache, după ce s-a accidentat la coapsa dreaptă. Acesta a căzut pe pe teren fără să fie atins, acuzând mari și nemaiputând continua partida.

După meci, antrenorul Nicolae Dică a dezvăluit cât de gravă e accidentarea lui Romario Benzar și cât va sta acesta departe de gazon. 

"Din păcate, l-am pierdut pe Romario Benzar pentru trei săptămâni - o lună. A făcut ruptură. E păcat că s-a întâmplat acum, dar sper că jucătorii care îl vor înlocui să o facă foarte bine", a declarat Nicolae Dică, la TV Telekom Sport. 

Citește AICI cronica partidei Hapoel Beer Sheva - FCSB 1-2

Vezi VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

clipboard01

Program: 
02.11 Plzen - Lugano /  FCSB - Hapoel Beer Sheva
23.11 Lugano - Hapoel Beer Sheva / Plzen - FCSB
07.12 Hapoel Beer Sheva - Plzen  / FCSB - Lugano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  20 Octombrie 2017, 09:49

Benzar este singurul dintre cei cumpăraţi pe bani grei de la "Viitorul", care confirmă cât de cât (deşi nici el nu-i cine ştie ce mare fotbalist...). Cu "Viitorul" afacerile lui Gigi sunt pe pierdere; tot cu "lotul Astra" a făcut rezultate si bani. Inexplicabilă "capitularea" lui Niculae de la Astra în faţa FCSBului deşi, surprinzător, ulterior problemele lui au început să se mai rezolve. Fotbalul românesc - mediu infracţional.

sexilian
sexilian  •  20 Octombrie 2017, 09:47

buzele nu au inceput treaba,nu s-a dat startul,treaba voastra.........

whiteredarad
whiteredarad  •  20 Octombrie 2017, 09:38

Benzar este victima proastei pregatiri fizice-facute de preparator- si a faptului ca a jucat prea mult, la echipa,inclusiv, la Nationala. Asa este crescut fotbalistul roman, la efort mare nu are muschii bine antrenati si apoi stau...Pacat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close