INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ

ȚSKA SOFIA - CFR CLUJ. Dimitar Berbatov prefațează duelul din Europa League și și-a ales favorita: „Echipa are un lot unit, o chimie bună”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 13:18 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 13:53

Bulgarul Dimitar Berbatov (39 de ani) a prefațat meciul dintre ȚSKA Sofia și CFR Cluj, din grupele Europa League, și crede că echipa lui Dan Petrescu pornește cu a doua șansă. 

  • ȚSKA Sofia - CFR Cluj e meciul care deschide grupa A din Europa League și se joacă astăzi, de la ora 19:55. Partida poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Plus.

Fost atacant la echipe precum ȚSKA Sofia, Bayer Leverkusen, Tottenham sau Manchester United, Berbatov crede că atacantul Ali Sowe va fi principalul pericol pentru CFR Cluj.

„Echipa din Sofia are un lot unit, cu o chimie bună. Nu sunt jucători lenți, ba chiar atacanții joacă cu o viteză surprinzătoare uneori. Ali Sowe este un jucător excelent, cu abilități foarte bune fizice, iar căpitanul Valentin Antov este un jucător cu experiență internațională. Este un căpitan tânăr, ceea ce atestă valoarea sa..

Echipele din Europa de Est au nevoie de jucători mai buni pentru a se apropia valoric de echipele mari. Pentru a avea jucători mai buni e nevoie de bani, așa că situația este dificilă. De regulă cei mai buni jucători de la astfel de cluburi sunt vânduți pentru a se dezvolta la cluburile mari, așa că infrastructura pur și simplu nu este acolo”, a spus Berbatov pentru Betfair.

ȚSKA Sofia - CFR Cluj, echipe probabile: 

ȚSKA Sofia: 1. Busatto - 28. Galabov, 26. Antov, 2. Mattheij, 18. Mazikou -  21. Youga, 3. Geferson - Iomov 23, 13. Sankharé, 14. J. Keita, 22. Sowe 
Rezerve: Evtimov, Henrique, Carey, Juric, Beltrame, Tiago Rodrigues, Ahmedov, Smolenski, Vion
Antrenor: Stamen Belcev

CFR Cluj: 34. Bălgrădean - 4. Manea, 55. Vinicius, 3. Burcă, 45. Camora -  27. Chipciu, 28. Hoban, 8. Djokovici - 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 7. Păun
Rezerve: Sandomierski, Susici, Cestor, D. Ciobotariu, Latovlevici, M. Pereira, L. Aurelio, Itu, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

VIDEO CFR Cluj începe noua aventură europeană la Sofia

Citește mai multe știri despre ȚSKA Sofia - CFR Cluj: 

Dan Petrescu și Alexandru Chipciu, despre duelul cu bulgarii: „Ne-au luat-o înainte!”

Conferință cu bucluc în Bulgaria » Două întrebări stranii pentru Dan Petrescu: „Nu-mi amintesc să fi jucat vreodată”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close