INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - AS ROMA

Dimitar Berbatov și Rivaldo cred că CFR poate produce o surpriză în această seară: „CFR poate obține un rezultat pozitiv cu Roma”

Articol de , - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 12:18 / Actualizat joi, 26 noiembrie 2020 12:31

CFR Cluj și AS Roma se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în Grupa A Europa League. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport Plus.

Chiar înaintea meciului cu AS Roma din această seară, oficialii clujeni au semnat cu un nou sponsor, casa de pariuri Betfair. Ardelenii au bătut palma pe trei sezoane, devenind astfel a opta echipa din Liga 1 care are un contract cu o casă de pariuri.

Cu această ocazie, ambasadorii Betfair, Dimitar Berbatov și Rivaldo, au făcut avancronica meciului din Europa League, vorbind la superlativ despre campioana României.

"Cred că CFR Cluj are o șansă bună. ȚSKA a jucat împotriva Romei și a avut parte de un rezultat bun, un egal. Dacă CFR intră în meci concentrată, încrezătoare că poate obține un rezultat pozitiv, cred că poate să reușească", spune Berbatov.

Fost atacant al Manchester United, timp de patru sezoane, Berbatov n-a uitat de victoria clujenilor din 2012, de pe "Old Trafford": "CFR trebuie să fie mândră, pentru că nu se întâmplă foarte des ca o echipă din estul Europei să câștige pe terenul lui United. Acest tip de meci poate marca o întreagă carieră".

La rândul său, Rivaldo a vorbit despre duelul din această seară din Gruia. "O victorie împotriva celor de la AS Roma ar fi importantă pentru a aduce fotbalul românesc în prim-plan în întreaga lume, pentru a crea entuziasm. Roma este o echipă cu o istorie grozavă și nu va fi ușor de învins, astfel încât o victorie ar reprezenta un moment grozav pentru fotbalul românesc și pentru CFR Cluj în mod special", a spus Rivaldo.

"Dacă nu suntem pregătiți la un meci cu Roma, atunci când o să fim? Trebuie să câștigăm!"
Mario Camora, fundaș CFR Cluj

"Putem produce o minune!"

Andrei Burcă avea doar 15 ani când CFR a reușit să învingă Roma, pe Olimpico, în 2008. "Când eram mic, așteptam ora 21:45 pentru a vedea meciurile din Champions League. Acolo erau adevărații fotbaliști, așa spuneam noi în cartier. Toti așteptam acele meciuri. Ne-au făcut mândri și, cred eu, mulți copii au vrut să se apuce de fotbal datorită acelor performanțe", spune fundașul. Legat de meciul din această seară, Andrei a declarat: "Și anul trecut am întâlnit adversari foarte buni și am dat 100%. De aceea am reușit performanța de a nu pierde împotriva Sevilliei. Este un meci important, trebuie să ne concentrăm și să uităm ce a fost în trecut, chiar dacă avem anumite probleme cu jucătorii accidentați. Putem produce o minune".

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj - AS Roma. Dan Petrescu nu se plânge degeaba! Suma cu care a scăzut valoarea lotului CFR-ului față de sezonul trecut

Nu prea are Roma chef de meci? Cum s-au pregătit italienii pentru meciul cu CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
johanisoaia
johanisoaia  •  26 Noiembrie 2020, 13:53

Ce fumeaza Berbatov si Rivaldo astia ca tare as vrea si eu.

andrei.f
andrei.f  •  26 Noiembrie 2020, 13:47

Singura speranță e ca rezervele Romei să vină doar pt un util antrenament, să nu cumva să le vină și pofta de goluri. Oricum, cfr să aibă sacu pregătit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează