INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DJURGARDEN - CFR CLUJ

DJURGARDEN - CFR CLUJ 0-1. Fotbalistul lui CFR cerut la națională după victoria din Suedia: „Cel mai bun fundaș român!” / „Are 15 perechi de plămâni”

Mario Camora (dreapta), în Djurgarden - CFR Cluj 0-1 +8   FOTO
Mario Camora (dreapta), în Djurgarden - CFR Cluj 0-1

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 21:08 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 23:06

CFR Cluj a trecut de Djurgarden în turul III preliminar al Europa League, scor 1-0, iar Mario Camora (33 de ani), căpitanul ardelenilor, a avut o prestație impresionantă.

Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR Cluj în două rânduri, l-a elogiat pe Camora, despre care spune că este cel mai bun fundaș român! La origine portughez, Mario a obținut de curând cetățenia română și ar putea fi convocat la următoarele meciuri ale echipei naționale a României.

„Camora e cel mai bun fundaș român. Eu zic român, pentru că are cetățenia română. Înseamnă că e român la ora actuală. El chiar poate să ne ajute. La momentul ăsta, nu există fundaș stânga mai bun în România. Mirel Rădoi va decide dacă îl va convoca sau nu. Poți să îl convoci pentru 2-3 jocuri, important e să te ajute acum. Noi avem nevoie de jucătorii cei mai în formă acum, și Camora, în opinia mea, este unul dintre cei mai buni jucători români”, a declarat Miriuță, la „Digi Sport Special”.

Camora are 15 perechi de plămâni”

Laudele au curs în direcția lui Camora și din partea lui Radu Paraschivescu, scriitor și analist Digi Sport. „Mie mi-a plăcut enorm Camora. E un jucător cu 15 perechi de plămâni. Am văzut și acum, a anihilat tot. Nu s-a expus, a jucat inteligent”, a comentat acesta, în cadrul aceleiași emisiuni. 

Alte știri despre Djurgarden - CFR Cluj:

Totul despre adversara CFR-ului din playoff-ul Europa League

Dan Petrescu, iute și furios în Suedia: „Spune-i, bă, că e penalty!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
danny_l
danny_l  •  25 Septembrie 2020, 12:08

Dacă cheamă pe Camera,sare Bancu din schemă, fundașul lui pește.

panalexan
panalexan  •  25 Septembrie 2020, 11:31

Pentru dl. Paraschivescu VTM, idolul Romaniei se dedica in cinstea celor 15 perechi implinite azi cea mai frumoasa melodie (pe linia melodica a Kalinkai): Asta-noapte ne-a fatat cateaua / Credeti-ne, nu ne-a fost usor / Cinci catei cu trei perechi de c....e / Credeti-ne, nu ne-a fost usor. Cinci catei x 3 perechi = 15 perechi. 30 bucati. De plamani.

ucluj2011
ucluj2011  •  25 Septembrie 2020, 10:34

Sper ca Rădoi să aibe atîta minte încât să-l ia pe Camora la Națională! Întradevăr Camora este de departe cel mai bun fundaș dreapta și în Top 5 fotbaliști din România în momentul de față , iar pe noi ne interesează SĂ NE CALIFICĂM , nu să băgăm *** precum Bancu doar pentru că este român... oltean!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează