INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DJURGARDEN - CFR CLUJ

DJURGARDEN - CFR CLUJ 0-1. Clujenii, prudenți înainte de duelul decisiv pentru grupele Europa League: „Trebuie să ne mobilizăm, nu e ușor deloc”

CFR Cluj a trecut de Djurgarden, scor 1-0 +8   FOTO
CFR Cluj a trecut de Djurgarden, scor 1-0

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 21:08 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 22:31

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a comentat victoria echipei sale din turul III preliminar al Europa League, scor 1-0 cu Djurgarden și a vorbit despre meciul din playoff.

Meciul împotriva celor de la KuPS pare, cel puțin în teorie, mai facil decât duelul din această seară cu Djurgarden, însă Bilașco rămâne rezervat. 

„Uitându-mă puțin peste ultimele rezultate ale celor de la KuPS, îmi dau seama că nu e ușor. E un singur meci, la Cluj, deci lucrurile nu sunt simple deloc, dar sper să reușim să ne mobilizăm din nou și să dovedim că suntem un grup puternic. De fiecare dată când a fost nevoie am reușit lucrul acesta”, a declarat Bilașco la „Digi Sport Special”.

Avem un jucător excepțional la faze fixe, care anticipează orice minge și reușește să se poziționeze de fiecare dată atât de bine încât să și marcheze. A reușit și de această dată, era foarte important pentru că trebuia să mergem mai departe pentru Cluj, pentru suporterii noștri și pentru România - Marius Bilașco, despre golul marcat de Paulo Vinicius

Forța CFR-ului a fost grupul. Întotdeauna grupul va câștiga pe termen lung, nu doar un meci - Marius Bilașco

+4 FOTO

Alte știri despre Djurgarden - CFR Cluj:

Totul despre adversara CFR-ului din playoff-ul Europa League

Dan Petrescu, iute și furios în Suedia: „Spune-i, bă, că e penalty!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează