INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DORTMUND - RANGERS 2-4

Dortmund, făcută zob de Rangers! Marco Rose, băgat într-o ședință de urgență: „Jucăm fotbal fără sens, ilogic”

Marco Rose, pe banca celor de la Borussia Dortmund, foto: Imago
Marco Rose, pe banca celor de la Borussia Dortmund, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 18 februarie 2022 09:48 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 10:01

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, i-a aplicat o corecție severă Borussiei Dortmund, 4-2 pe terenul nemților. Iar acum, la Dortmund, se discută postul tehnicianului Marco Rose: „Este antrenorul potrivit?!”

Fără Ianis Hagi, ieșit în acest sezon din circuit, urmare a unei rupturi de ligamente încrucișate, Rangers a furnizat marea surpriză a zilei de joi în Europa League: 4-2 cu Borussia, la Dortmund! 

Eliminați din Ligă, nemții își fixaseră drept obiectiv câștigarea Europa League, însă colegii internaționalului român le-au pus o piedică zdravănă și i-au băgat în ședință! La propriu! 

Jucăm mult fotbal fără sens, ilogic. În loc să căutăm soluția simplă, ne complicăm. Așa, azi poți avea succes, mâine nu, dar, pe termen lung, sigur nu-ți atingi obiectivul!
- Mats Hummels, fundaș Borussia Dortmund

„Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Schimbare incredibilă în relația fostului star de la Real Madrid
SPANIA
„Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Schimbare incredibilă în relația fostului star de la Real Madrid

Conducerea lui Dortmund, adunare de urgență: „Este Rose, cu adevărat, antrenorul potrivit pentru Borussia?!"

Postul Sky Germania a dezvăluit că, imediat după meci, directorul executiv Joachim Watzke s-a reunit cu managerii Michael Zorc, Sebastian Kehl și cu antrenorul Marco Rose. 

Postul ultimului n-ar fi deocamdată în pericol, dar, dacă ratează calificarea în „optimi", joia viitoare, la Glasgow, se va pune foarte serios înlocuirea tehnicianului adus vara trecută, de la Borussia Monchengladbach. 

Presiunea este oricum foarte mare. Suporterii i-au fluierat copios pe jucători și pe antrenori la final. Iar tabloidul Bild a lansat primele săgeți: „Este Rose, cu adevărat, antrenorul potrivit pentru Borussia?!".

10 jucătoriai Borussiei au primit în Bild calificativul minim, 6. Adică, "nu și-au meritat banii". Doar portarul Kobel a scăpat cu un 5 (foarte slab). La nemți, cea mai mare notă e 1 (clasă mondială)

9 goluria încasat Borussia Dortmund în ultimele două partide oficiale disputate acasă: 2-5 cu Bayer Leverkusen, în campionat, și 2-4 cu Rangers, în Europa League

Citește și alte știri din Bundesliga: 

„Foc și moarte porcilor de la Bayern!” » Ameninţări violente la adresa vedetelor campioanei Germaniei

Thomas Muller și soția lui, acuzați de cruzime: „Rănile erau evitabile. Dar ei urmăresc doar profitul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  18 Februarie 2022, 17:02

Nu înțeleg de ce, la fiecare știre despre Rangers, trebuie menționat faptul că Hagi este accidentat și lipsește până la toamnă!

radu876
radu876  •  18 Februarie 2022, 14:15

pai nu e potrivit, de prin august se intrevedea asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează