INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

„Foc și moarte porcilor de la Bayern!” » Ameninţări violente la adresa vedetelor campioanei Germaniei

Bayern// Foto: Getty Images
Bayern// Foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 10:23 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 11:18

La Hamburg, pe adresa clubului FC St. Pauli, a fost primită o scrisoare cu amenințări ce-i vizează pe jucătorii lui Bayern. Sunt menționați Lewandowski, Neuer și Gnabry. Poliția a preluat cazul.

Nemții s-au săturat de dominația lui Bayern. După 9 titluri consecutive câștigate de munchenezi în Bundesliga, Liga germană (DFL) tocmai a lansat ideea unui play-off, ca la noi, în vreme ce alții amenință. La propriu! 

Bundesliga, la fel ca Liga 1 » Nemții vor să schimbe formatul competiției: „E un sistem împotriva lui Bayern!”
Bundesliga
Bundesliga, la fel ca Liga 1 » Nemții vor să schimbe formatul competiției: „E un sistem împotriva lui Bayern!”

„Foc și moarte porcilor de la Bayern!”

Tabloidul Bild tocmai a dezvăluit că în 12 ianuarie, pe adresa clubului FC St. Pauli, din Hamburg, a sosit o scrisoare ce conține amenințări cu moartea la adresa jucătorilor campioanei. 

Sunt nominalizați portarul Manuel Neuer, atacanții Robert Lewandowski și Serge Gnabry, iar titlul ei este cât se poate de sugestiv: „Salvați Liga, salvați fotbalul! Foc și moarte porcilor murdari de la Bayern!”. Totodată, sunt vizați și arbitrii din Bundesliga, la modul general. 

Poliția a preluat cazul!

Secția „criminalistică” a poliției din Hamburg a fost prompt informată și a preluat cazul, pe care, potrivit purtătorului său de cuvânt, Florian Abbenseth, îl tratează „cu toată seriozitatea”. Scrisoarea a fost examinată pentru amprente și fragmente de ADN. 

Iar investigația declanșată încearcă să lămurească de ce a ajuns aceasta la sediul unui club care nici măcar nu activează în Bundesliga, ci în liga a doua, dacă e vorba despre o singură persoană sau despre un grup organizat și dacă provine din lumea fotbalului.

 Jurnaliștii de la Bild au solicitat punctul de vedere al Federației și al lui Bayern, însă ambele entități au refuzat să comenteze: „Există o anchetă în derulare”.

2012 e ultimul anîn care o altă echipă decât Bayern a câștigat titlul în Bundesliga. Este vorba despre Borussia Dortmund

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo a „spart gheața” în 2022 și a făcut-o în stil mare! Gol superb în Manchester United - Brighton

Manchester City, prestație magistrală în Portugalia! Ce record a bătut trupa lui Guardiola

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează