EUROPA LEAGUE    •   EINTRACHT FRANKFURT - LAZIO 4-1

Drama inimaginabilă a unui jucător spaniol » A aflat de moartea fratelui, dar a fost pe teren în victoria cu Lazio din Europa League

FOTO: REUTERS

FOTO: REUTERS

Articol de — Aurelian Botezatu Vineri, 05 Octombrie

Fratele în vârstă de 27 de ani al mijlocașului spaniol Lucas Torro, 24 de ani, de la Eintracht, a decedat din motive încă necunoscute, în noaptea dinaintea meciului cu Lazio din grupele Europa League, 4-1. Eintracht Frankfurt a bifat joi o victorie la scor în fața lui Lazio (fără Ștefan Radu), 4-1, dar seara s-a încheiat într-o mare de tristețe pentru jucătorii săi.

Imediat după fluierul final, când toată lumea se aștepta ca ei să sărbătorească, antrenorul Adi Hütter i-a strâns în cerc și le-a dezvăluit drama pe care o trăiește coechipierul lor, Lucas Torró. Fratele mijlocașului de 24 de ani încetase din viață în noaptea dinaintea meciului, acasă, în Spania.

Spectatorii prezenți încă în arenă și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău abia după ce l-au văzut pe căpitanul Marco Russ și pe ceilalți coechipieri îndreptându-se unul câte unul către Torró pentru a-l consola. El aflase despre tragedie în dimineața partidei, informat de antrenorul Adi Hütter, care l-a lăsat să aleagă dacă vrea să intre împotriva lui Lazio sau preferă să plece în Spania, împreună cu părinții, pentru a se ocupa de înmormântare.

Dar el a ales să joace pentru deținătoarea Cupei Germaniei. Și a făcut-o bine, pe toată durata celor 90 de minute. 

2 jucători
eliminați a avut Lazio joi seară: Basta (45), pentru două "galbene", și Correa (58), "roșu" direct

Vezi și: 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase