INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EINTRACHT FRANKFURT - LAZIO 4-1

Drama inimaginabilă a unui jucător spaniol » A aflat de moartea fratelui, dar a fost pe teren în victoria cu Lazio din Europa League

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 12:20

Fratele în vârstă de 27 de ani al mijlocașului spaniol Lucas Torro, 24 de ani, de la Eintracht, a decedat din motive încă necunoscute, în noaptea dinaintea meciului cu Lazio din grupele Europa League, 4-1. 

Eintracht Frankfurt a bifat joi o victorie la scor în fața lui Lazio (fără Ștefan Radu), 4-1, dar seara s-a încheiat într-o mare de tristețe pentru jucătorii săi.

Imediat după fluierul final, când toată lumea se aștepta ca ei să sărbătorească, antrenorul Adi Hütter i-a strâns în cerc și le-a dezvăluit drama pe care o trăiește coechipierul lor, Lucas Torró. Fratele mijlocașului de 24 de ani încetase din viață în noaptea dinaintea meciului, acasă, în Spania.

Spectatorii prezenți încă în arenă și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău abia după ce l-au văzut pe căpitanul Marco Russ și pe ceilalți coechipieri îndreptându-se unul câte unul către Torró pentru a-l consola. El aflase despre tragedie în dimineața partidei, informat de antrenorul Adi Hütter, care l-a lăsat să aleagă dacă vrea să intre împotriva lui Lazio sau preferă să plece în Spania, împreună cu părinții, pentru a se ocupa de înmormântare.

Dar el a ales să joace pentru deținătoarea Cupei Germaniei. Și a făcut-o bine, pe toată durata celor 90 de minute. 

2 jucători
eliminați a avut Lazio joi seară: Basta (45), pentru două "galbene", și Correa (58), "roșu" direct

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează