INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FK ZIRA - ASTRA 0-0 (1-3 SCOR GENERAL)

Edi Iordănescu cere întăriri după calificarea în turul al treilea Europa League: "Mai avem nevoie de jucători"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 22:32

Edi Iordănescu cere conducerii Astrei cel puțin două transferuri, după ce giurgiuvenii s-au calificat în turul al treilea preliminar al Europa League. Astra a profitat de rezultatul din prima manșă cu Zira, scor 3-1, și la retur a remizat cu în Azerbaidjan, scor 0-0. 

"Ne așteptam la un joc greu. Cred că cel mai important lucru e că ne-am calificat. Suntem o  echipă în formare, abia ne-am adunat în urmă cu 6 săptămâni. Mai avem nevoie de cel puțin doi jucători dacă vrem să ne ridicăm la o luptă pe trei fronturi. Și e vorba de jucători de profil ofensiv, de profil de creație. Avem nevoie de ultima pasă, de finalitatea acțiunilor.

Sunt foarte mulți jucători care au jucat foarte puțin în sezonul trecut. Dandea nu a  jucat un an de zile. Nicoară a fost foarte puțin pregătit sezonul trecut. Mai ales că am jucat 3 jocuri în 7 zile, n-a fost ușor, dar e important că suntem la al treilea joc oficial și nu am pierdut și nu am primit gol în doua dintre meciuri", a spus Edi Iordănescu la finalul meciului retur cu Zira.

  • Giurgiuvenii vor juca mai departe cu ucrainenii de la FK Oleksandria, joi, 27 iulie, pe stadionul din Giurgiu. Returul va fi pe 3 august.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează