INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - FC COPENHAGA 1-0

Eroul Nikolici savurează reuşita cu Copenhaga: ”Cel mai norocos gol din carieră!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 02:47

Atacantul muntenegrean Stefan Nikolici se laudă pentru inspiraţia de a fi fost aproape de poarta danezilor, la reuşita din minutul 83

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

Atacantul muntenegrean Stefan Nikolici se laudă pentru inspiraţia de a fi fost aproape de poarta danezilor, la reuşita din minutul 83

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

- Stefan, Copenhaga a părut un adversar extrem de incomod. Cum ţi s-a părut ţie, de pe teren?
- Aşa este, danezii formează o echipă redutabilă. A fost un meci extrem de greu, am avut în faţă o formaţie puternică şi foarte bine organizată, care s-a lăsat greu desfăcută.

- Cum a fost faza golului?
- Un gol norocos, asta pot să spun. Dacă stau bine să mă gîndesc, e cel mai norocos gol pe care l-am reuşit în întreaga mea carieră. Dar ce mai contează acum, am fost la locul potrivit în momentul potrivit.

- Cum ţi s-a părut atmosfera creată de suporteri?
- Fabuloasă! Le mulţumesc tuturor fanilor pentru susţinere. S-a văzut că atunci cînd sînt lîngă noi şi forţa echipei e mult mai mare.

- Patru puncte, lideri în grupă, e calificarea mai aproape?
- Mai e de muncă, nu ne grăbim. Un lucru e sigur, vrem să ne calificăm în primăvara europeană. Dar gata cu Europa League, acum ne concentrăm pentru partida de duminică seară, cu CFR, pe care vrem să o cîştigăm neapărat!

"Ce mai contează cum a marcat Nikolici? A înscris, am luat trei puncte"
Alexandru Bourceanu, mijlocaş Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
syntrax
syntrax  •  05 Octombrie 2012, 09:31
Postat de bamse1901 pe 05 Octombrie 2012, 08:54

daca vei mai da vreo unul asa in viata ta poti spune ca esti noul Inzaghi.

M-ai are pana il ajunge pe Inzaghi:)))Dar nu e departe.

bamse1901
bamse1901  •  05 Octombrie 2012, 08:54

daca vei mai da vreo unul asa in viata ta poti spune ca esti noul Inzaghi.

faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  05 Octombrie 2012, 04:23
Postat de iulix73 pe 05 Octombrie 2012, 03:56

Bai baieţaş , care e problema ta ? Ai telecomandă , schimbi canalul ( daca nu-ţi place ce vezi ) , nu esti obligat sa te uiţi la meciurile Stelei ! Căt ţine problema ta cu Reghe sau MM ... nu intereseaza pe nimeni !

"'Căt ţine problema ta cu Reghe sau MM ... nu intereseaza pe nimeni !"' pai atunci de ce te bagi in seama daca nu te intereseaza problema care nu intereseaza cu nimeni??? ,,)) mirosi a Palat de la 3-4 statii de tramvai, ai blana de oaie asigurata pentru iarna, cu fular si fes made in Pipera,,,

Vezi toate comentariile (8)
Comentează