INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA EUROPA LEAGUE

Eroul Sevillei din finala Europa League, în extaz: ”Echipa asta nu-și pierde niciodată încrederea”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 00:09

Adil Rami și eroul Sevillei din finala Europa League cu Liverpool, Coke, autorul unei "duble" au vorbit după trofeul câștigat în fața englezilor, 3-1.

”Am jucat bine, am luptat până la sfârșit și am câștigat. Sunt extrem de fericit. Este prima mea cupă europeană și nici nu știu ce să spun. Bucuria e teribilă! Suntem Sevilla și suntem o echipă care a jucat mereu fotbal. Luptăm și credem mereu în noi”, a declarat Adil Rami.

”Echipa asta niciodată nu-și pierde încrederea. La pauză știam că trebuie să depășim situația din prima repriză. Am avut norocul că am marcat imediat după pauză și situația a devenit mai ușoară. Am crezut mereu în această competiție și am demonstrat că nu degeaba am ajuns aici”, a adăugat Coke.

Sevilla a câștigat al treilea trofeu consecutiv în EL. La anul va juca direct în grupele Ligii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
frankiwild
frankiwild  •  19 Mai 2016, 02:02

Expresia fetei nepretuita . Colina nu putea sa savureze asa circ de arbitraj .

bvd_magheru
bvd_magheru  •  19 Mai 2016, 00:59

Gata am iesit . In curind ma uit la Gadea si reportajele lui nationaliste tulburatoare exlicind cum mii de avioane cu romani din Occident deja se reintorc in Romania . Ne trebuiesc neaparat mai multe terminale la bucuresti, cluj, timisoara, craiova etc..S-au saturat de calvarul de a trai printre Occidentali . In the end si-au dat seama unde e adevarul . Era sa uit !! Da si el si ciuvica ne vor intretine cu subiectul basescu . Pa.

749913671784643
Razvan Marcel  •  19 Mai 2016, 00:53

Arbitru de liga 3,nu ai cum sa pui un asa un arbitru sa arbitreze o finala,cei de la Sevilla a atins de 3 ori mingea cu mana in careu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează