INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - SLAVIA PRAGA

Legenda lui Rangers cere excluderea Slaviei din Europa League » Cehii contraatacă: „Suspendare de doi ani”

Scandalul iscat în Rangers - Slavia Praga // foto: Imago +5   FOTO
Scandalul iscat în Rangers - Slavia Praga // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021 08:48 / Actualizat luni, 22 martie 2021 09:11

Kris Boyd (37 de ani), fost jucător la Rangers în două perioade, cere ca Slavia Praga să fie exclusă din Europa League, pe fondul acuzațiilor de rasism aduse lui Ondrej Kudela (33), fundașul cehilor.

Fostul atacant de pe Ibrox consideră că o amendă nu ar fi suficientă în acest caz și cere o pedeapsă drastică din partea UEFA: excluderea Slaviei Praga din competiție, fără ca acest lucru să implice avansarea celor de la Rangers.

Kris Boyd: „Slavia Praga să fie exclusă din Europa League”

„Amenzile nu sunt suficiente, nu sunt destul de puternice. Trebuie să se ia cea mai dură acțiune posibilă. Pentru mine, asta ar fi exccluderea Slaviei Praga din competiție. Nu spun asta pe ideea «să continue Rangers în competiție». Cea mai bună echipă a câștigat pe parcusul celor două manșe. Dar să fie excluși, iar Arsenal (n.r. - adversara Slaviei din sferturile de finală) să meargă direct în semfinale

Dacă acest caz va fi mușamalizat, se va întâmpla ceea ce Glen Kamara a spus: rasismul va primi undă verde să continue în fotbal. Este o rușine absolută, iar UEFA are ocazia să facă ceva în acest sens”, a declarat Boyd, citat de The Scottish Sun.

După un fault brutal, i-am zis jucătorului lui Rangers (n.r. Glen Kamara): «Ești un nenorocit». Am spus-o la nervi, în emoţia meciului, dar nu am folosit vreun cuvânt care să aibă caracter rasist. Neg vehement această variantă 
- Ondrej Kudela, Slavia Praga

115 goluri și 26 de pase decisiveare Boyd la Rangers, în 212 meciuri. S-a retras în iulie 2019, de la Kilmarnock FC

Petr Krejci: „Suspendare de doi ani pentru Roofe”

Acuzațiile tari curg din ambele părți. Petr Krejci, medicul echipei naționale de fotbal a Republicii Cehe, a amintit de intrarea extrem de dură a lui Kemar Roofe la portarul Slaviei, Ondrej Kolar. Acesta a fost lovit cu talpa în față de jucătorul lui Rangers și nu a putut continua partida.

„Fotbalul este un sport de contact, bineînțeles, iar orice se poate întâmpla. Dar nu trebuie ca loviturile să fie intenționate. Nu pot înțelege ce i-a trecut prin cap lui Roofe, dar cred că intrarea a fost intenționată, iar fotbalul nu ar trebui jucat în acest mod. A fost un act criminal pentru care ar trebui să primească o suspendare de doi ani!”, a declarat Krejci pentru Bresk Sport, citat de The Scottish Sun.

+1 FOTO

Citește mai multe știri despre Rangers - Slavia Praga:

Ianis Hagi, prima reacție după scandalul monstru iscat la finalul meciului Rangers - Slavia

„Ești o nenorocită de maimuță, știi că ești!” » Colegul lui Ianis Hagi a dezvăluit abuzul șocant la care a fost supus

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
aurelianionut
aurelianionut  •  22 Martie 2021, 14:33

Caterinca maxima...barbati in toata firea plang ca muierile...Pai daca as fi facut asa de fiecare data cand am fost injurat sau am injurat...ohooo..eram suspendat la polu' nord pe viata...eu si miliarde de oameni:)))...plus poreclele..*** etc...Faceti ma o politie speciala...:)))))sa patruleze ..si la un loc de joaca,cand Gigel ii zice lu' Fanel..***il aresteaza..ce daca are cinci ani:)))..Pai hai sa facem o lume in care sa ne punem fermoar la gura...pfff..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1636383179949484
Radu Potrovita  •  22 Martie 2021, 12:22

Mi se pare că se face prea mult tămbălău cu rasismul! Nu sunt adept al comportamentului rasist dar cred că se exagerează ceea ce îi face pe mulți din negroteii care au împanzit fotbalul să creadă că le este permis orice! Iar dacă se iau măsuri împotriva lor imediat sar în sus și clamează comportamentul rasist! Îi văd și în campionatul nostru:majoritatea sunt proști de bubuie și au un comportament violent ieșit din comun! Iar dacă cineva încearcă sa arate aceste lucruri îmediat e taxat ca rasist!

aius
aius  •  22 Martie 2021, 11:29

Nu se mai poate cu *** astea!Peste tot au numai drepturi ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează