INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS - SLAVIA 0-2

Ianis Hagi, prima reacție după scandalul monstru iscat la finalul meciului Rangers - Slavia

Ianis Hagi, 22 de ani, mijlocașul ofensiv al lui Rangers, se implică în scandalul iscat după finalul partidei cu Slavia Praga din „optimile Europa League.
Ianis Hagi, 22 de ani, mijlocașul ofensiv al lui Rangers, se implică în scandalul iscat după finalul partidei cu Slavia Praga din „optimile Europa League.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 18:17 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 18:36

Ianis Hagi, 22 de ani, mijlocașul ofensiv al lui Rangers, se implică în scandalul iscat după finalul partidei cu Slavia Praga din „optimile” Europa League.

  • CONTEXT: Slavia Praga a învins-o joi pe Rangers, scor 2-0 (3-1 la general), și s-a calificat în „sferturile” Europa League.
  • La finalul meciului, coechipierii lui Ianis (rezervă neutilizată) l-au bătut pe colegul lui Stanciu, Ondrej Kudela, după ce acesta l-ar fi jignit pe Glen Kamara, mijlocașul lui Rangers. Kudela ar fi folosit cuvinte cu caracter rasist.

„Nu rasismului!”, a scris Ianis Hagi pe Instagram, în secțiunea Story, ca descriere a unei fotografii în care-l îmbrățișează pe Kamara.

Ianis Hagi, prima reacție după scandalul monstru iscat la finalul meciului Rangers - Slavia

Slavia Praga: „Kudela a fost bătut”

Conform presei din Cehia, Kudela „a fost bătut cu pumnii în tunel și lăsat plin de sânge, după fluierul final”, au scris jurnaliștii de la publicația Seznam Zpravy. Informația a fost confirmată și de Jaroslav Tvrdik, președintele campioanei Cehiei, însă acesta a negat că mijlocașul Slaviei ar fi avut o remarcă rasistă la adresa lui Glen Kamara.

„Fotbalistul nostru (n.r. Ondrej Kudela) a fost bătut după meci. La cererea Slaviei, poliția a intervenit. Așteptăm ca UEFA să vină cu o investigație detaliată în legătură cu acest subiect. Slavia neagă vehement varianta potrivit căreia Kudela și-ar fi insultat adversarii în vreun mod rasist”, a scris Jaroslav Tvrdik pe Twitter.

Ondrej Kudela: „Nu am spus nimic rasist”

„După un fault brutal, i-am zis jucătorului lui Rangers (n.r. Glen Kamara): «Ești un nenorocit». Am spus-o la nervi, în emoţia meciului, dar nu am folosit vreun cuvânt care să aibă caracter rasist. Neg vehement această variantă”, a declarat Ondrej Kudela într-un comunicat oferit publicității de Glasgow Times.

Slavia respinge cu tărie acuzele dezgustătoare potrivit cărora unul dintre căpitanii echipei, Ondrej Kudela, ar fi avut un comportament rasist. Culorile albe ale clubului nostru înseamnă puritatea ideii de sport şi fair-play absolut. Rivalii nu ne sunt duşmani, avem mereu respect pentru ei
Comunicat Slavia Praga

Florin Bratu, despre forma senzațională a lui Nicolae Stanciu: „Este în cea mai bună perioadă a carierei”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Drumul spre Gdansk » Nicolae Stanciu, duel cu Arsenal în sferturile din Europa League

Mircea Lucescu știe motivele eliminării din Europa League: „La anul va fi diferit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
talpaiadului
talpaiadului  •  20 Martie 2021, 04:37
Postat de pariez_tot_ce_am pe 20 Martie 2021, 01:39

gata Janise ai incheiat rasismu la nivel global

Ianis nu a facut decat sa posteze pe Instagram un mesaj de sustinere pentru colegul sau de echipa, aflat intr-o situatie delicata. E un gest de bun simt, asa ca ia-o mai usor hatereala fara rost...

dobrin
dobrin  •  20 Martie 2021, 04:14
Postat de pariez_tot_ce_am pe 20 Martie 2021, 01:39

gata Janise ai incheiat rasismu la nivel global

As zice ca mai degraba ii e frica sa nu ia si el vreo bataie de la Kamara cum a luat cehul ala.

pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  20 Martie 2021, 01:39

gata Janise ai incheiat rasismu la nivel global

Vezi toate comentariile (22)
Comentează