INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

EXCLUSIV Vește excelentă pentru vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu! Meci important pe care-l primește din partea UEFA

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 16:34

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, va participa miercuri seară, ca observator de arbitri, pe Amsterdam ArenA, la meciul Ajax Amsterdam - Olympique Lyon, din manșa tur a semifinalelor Europa League.

Deaconu a mai fost delegat în acest sezon, tot ca observator și la partida din grupele Champions League dintre Dinamo Zagreb și Juventus Torino, dar și la jocul dintre Napoli - Real Madrid.

 Partida Ajax Amsterdam - Olympique Lyon va fi miercuri, 3 mai, de la ora 19:45, ora României, transmisă în direct de DolceSport.

Alexandru Deaconu are 44 de ani și a fost arbitru internaţional din 2005, dar a decis să se retragă în 2012. În 2008, Deaconu a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv pentru "merite în combaterea violenţei în sport", de către preşedintele României, Traian Băsescu. 

În vara anului 2012, imediat după ce-a decis să renunțe la cariera de "central", a preluat funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, rămasă vacantă după demiterea lui Ion Crăciunescu. În urmă cu trei ani, a devenit vicepreşedinte al CCA, după numirea grecului Kyros Vassaras ca preşedinte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  28 Aprilie 2017, 17:24

*** ciobanului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  28 Aprilie 2017, 17:23

ca la noi la nimeni.tov. diaconu dupa ce a câstigat meciul pierdut pe giulesti,a fost decorat de base marele microb al stelei.a fost una din mai multele magarii facute in fotbalul românesc in favoarea fostei steaua actualmente fcsb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close