INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FC BOTOȘANI - SHKENDIJA 0-1

FC Botoșani - Shkendija 0-1. Marius Croitoru, dărâmat după eliminarea rușinoasă: „E cea mai tristă seară din viața mea!”

FC Botoșani a fost eliminată din Europa League, după 0-1 cu Shkendija pe teren propriu. Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul moldovenilor, a oferit declarații la finalul meciului
FC Botoșani a fost eliminată din Europa League, după 0-1 cu Shkendija pe teren propriu. Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul moldovenilor, a oferit declarații la finalul meciului

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2020 20:53 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 21:38

FC Botoșani a fost eliminată din Europa League, după 0-1 cu Shkendija pe teren propriu. Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul moldovenilor, a oferit declarații la finalul meciului.

„Sunt trist, supărat. Dar asta este viața. Trebuie să mergem înainte. Azi nu am putut face mai mult. Îmi pare rău pentru băieți, și pentru țară. Din păcate, n-am putut să ajutăm coeficientul țării. Îmi pare nespus de rău! N-am fost limpezi în careu, am avut ocazii, n-am dat gol. 

Băieții și-au dorit, n-am ce să le reproșez. E greu să-mi găsesc cuvintele. Cred că e cea mai tristă seară din viața mea! Am dominat clar. Am avut ocazii mari, dar n-am găsit unghiul potrivit. Am avut și un penalty, însă arbitrii nu au văzut. Și noi probabil am fost avantajați în alte meciuri.

Nu știu cât de supărat e domnul Iftime, dar mai supărat decât mine nu cred că poate fi. Îmi doresc din tot sufletul să repetăm rezultatele bune de anul trecut”, a declarat Croitoru în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Foto: Ionuț Tăbultoc
Foto: Ionuț Tăbultoc
Foto: Ionuț Tăbultoc
Foto: Ionuț Tăbultoc
Foto: Ionuț Tăbultoc
+8 FOTO

„Am avut o șansă uriașă de a obține ceva minunat pentru club. Am jucat bine, dar n-am punctat. Ne-a lipsit acel detaliu, execuția. Am dat peste cea mai bună echipă din prezent din țara mea”

David Babunski, mijlocaș FC Botoșani

„Ce să ne lipsească? Golul. Am primit unul rapid și apoi n-am mai putut reveni în joc. Orice a fost, nu mai putem întoarce. Mi-e și rușine! N-am fost cu gândul la Mourinho și Tottenham. Asta este viața de portar, dacă nu ai poziționare bună, e posibil să fi greșit" 

Eduard Pap, portar FC Botoșani

Citește mai multe știri de actualitate:

Ianis Hagi, integralist la Rangers în victoria zdrobitoare din Europa League! Ce a făcut românul

7 scurte » Unde sunt fanii FCSB care strigau că Dinamo merită să fie retrogradată?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
parpalache
parpalache  •  18 Septembrie 2020, 12:52

Croitoru?Are in mod evident partea lui de vina!Altfel cum explica ca fundasul dreapta Patache-introdus abia intr-un tarziu-a fost mai periculos ca dispecerul Rodriguez,total iesit din forma!Si Roman,trebuia introdus mai din timp!Croitoru si-a dirijat toate atacurile pe stanga-pe la rudimentarul Keyta-iar pe partea dreapta mult mai periculosul Oposu, primea mingii doar rareori!Oricum,a fost o surpriza ca au ajuns in turul doi,dupa ce au trecut de Ortabashi,echipa cu multi jucatori valorosi!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  18 Septembrie 2020, 08:18

În tine ne era toată speranța Croitorașule cel viteaz. Ce ne facem acum? Ai lăsat țara de izbeliște.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  18 Septembrie 2020, 01:10
Postat de Claudiu Ceclan pe 17 Septembrie 2020, 22:56

Bun joc fraierilor ...cand jucati cu MOU?...ati vandut blana ursului din padure ...IFTIMIE nu ai emotii unde joci cu englezii???....prost sa fi sa te bata ...rusinea tarii santeti faceti tara de rusine

Asta este valoarea fotbalului românesc, in care joaca pilele și cunoscuții. Vorba aia românească: e mult până departe, ne trebuie 10 ani de fotbal făcut într-un mod profesionist ca să ajungem iar in primele 10 campionate din Europa. Am tot respectul pentru Mirel Radoi, dar nu ai cum să-l bagi pe Bancu fundas stanga și Ștefan sa stea pe bara. Sper sa nu cada și el in capcana impresarilor, pentru ca ar fi păcat.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează