INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPA ELVEȚIEI

FCSB are motive de bucurie! Unul dintre adversarii din Europa League nu se regăsește! A fost chinuit de o echipă din Liga a 4-a

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 18:25

Lugano nu traversează un moment deloc bun. Nu doar în campionat, ci și în Cupa Elveției, unde s-a chinuit teribil cu o formație din a 4-a divizie. Rezultatul cu Plzen, victorie cu 3-2, pare tot mai surprinzător, mai ales că Lugano se chinuie în absolut fiecare meci.

A ajuns pe ultimul în campionat, având doar 9 puncte, iar în Cupa Elveției a trecut de Schotz, scor 3-2, după prelungiri, având mari emoții.

S-a calificat până la urmă în sferturile de finală, unde va întâlni Grasshoppers, cu un gol marcat în minutul 118 de Crnigoj.

Bnou deschisese scorul în minutul 54, dar Schotz a egalat în ultimul minut prin Aziri. Vecsei a făcut 2-1 pentru Lugano în minutul 92 din prima repriză de prelungiri, dar Lugano s-a văzut egalată în ultimul minut al primei reprize de prelungiri. A marcat golul victoriei în minutul 118, dar e încă o dovadă că echipa e departe de forma de anul trecut.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  28 Octombrie 2017, 06:25

Joci cu Lugano în alb? Ăia sunt negri. Penibil.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează