INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - GUIMARAES, AZI, 21:30

FCSB - GUIMARAES // Ivo Vieira, antrenorul lui Guimaraes, în expectativă înaintea duelului cu FCSB: „Pericolul poate veni de oriunde. O să avem mult de muncit”

Articol de - Publicat joi, 22 august 2019 11:41

Ivo Vieira (43 de ani), antrenorul lui Guimaraes, a dezvăluit planul portughezilor de calificare înaintea duelului cu FCSB. 

  • FCSB și Vitoria Guimaraes se întâlnesc azi, de la 21:30, în prima manșă a play-off-ului Europa League. Partida va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.  

„Ne aflăm într-o fază a competiției în care toți trebuie să ne asumăm responsabilități. O să avem foarte mult de muncit dacă vrem să scoatem un rezultat favorabil. Însă un eventual eșec nu trebuie să șteargă cu buretele lucrurile bune pe care le-am facut. 

Vom încerca să ne ridicăm la cel mai înalt nivel, să ne organizăm foarte bine, la fel cum o facem în toate meciurile. Doar un joc colectiv foarte bun ne va aduce victorii.  

FCSB are jucători care ne pot pune probleme. Nu ne vom concentra pe cineva anume, pericolul poate veni de oriunde”, a declarat Vieira. 

ECHIPELE PROBABILE 

FCSB: Bălgrădean - V. Crețu, Planic, A. Marc, Soiledis - Vînă, Pintilii, Fl. Tănase - Oaidă, Fl. Coman, Gnohere  
REZERVE: A. Vlad,  Panțîru, Moutinho, Ov. Popescu, Gikiewicz, M. Roman I, Ad. Popa  
ANTRENOR: Vergil Andronache   

GUIMARAES: Miguel Silva - Sacko, Tapsoba, Pedrao, Hanin - Al Musrati - Rochihna, Pepe, Almeida, Davidson - Guedas  
REZERVE: Jesus, Bondarenko, R. Soares, J. Teixeira, Correia, L. Soares, Pedro 
ANTRENOR: Ivo Vieira  

CITEȘTE ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Narcis Răducan confirmă numirea noului antrenor: „Gigi Becali s-a decis! Este român”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
persanu
persanu  •  22 August 2019, 15:50

Pai ei săraci nu pun probleme la echipele primăriilor. Hai bre fugi de aici cu vorbele astea de complezenta. 0-2 bate portughezii. Nu de alta, dar asta iar trebui ciobanului. Sa nu se califice, sa nu ia campionatu, si sa coboare jos in iarba. Dacă-l bate Piturca sau termina înaintea lui se lasă de fotbal, isi face echipamente de picoli :)))) Luțu titular si Radoi căpitan direct de la u21

agiler
agiler  •  22 August 2019, 13:17
Postat de burgman pe 22 August 2019, 12:42

Mult succes diseară! Toți suporterii fenomenului fotbalistic care vor să scape de circăraia și măscăricii din Popești sunt alături de voi :-))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

burgman
burgman  •  22 August 2019, 12:42

Mult succes diseară! Toți suporterii fenomenului fotbalistic care vor să scape de circăraia și măscăricii din Popești sunt alături de voi :-))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează