EUROPA LEAGUE  ·  FCSB - HAJDUK SPLIT 2-1

FCSB - Hajduk Split 2-1// Becali reacție vehementă după calificare: "Dumnezeu ne-a salvat, că nu suntem echipă mare! Doar «stânga-dreapta-țâra-pâra»"

Joi, 16 August 2018, 23:14

Chiar dacă echipa lui s-a calificat în play-off-ul Europa League, Gigi Becali, patronul FCSB, a criticat jocul echipei sale din meciul cu Hajduk Split, 2-1.

"Ne-a calificat Dumnezeu. Cum să fiu mulțumit de joc? Nu am jucat nimic. Nu suntem echipă de meciuri europene. Mă amăgeam, dar nu suntem echipă mare. Ne calificăm doar dacă vrea Dumnezeu. Dacă ai 1-0 și cu echipă ca Hajduk nu ții de minge și dai «bufa-bufa», înseamnă că nu suntem echipă mare.

La 1-0 aveam emoții pentru că vedeam că sunt probleme mari. La 1-1 am zis că asta e, nu mai aveam emoții. Chiar mă gândeam ce să spun. Nu mai credeam. Făceam rugăciune la toți sfinții. M-a iubit Dumnezeu și mi-a dat această victorie.
Ăsta e semnalul «Te iubesc, te calific». A fost doar mâna lui Dumnezeu.

Nu am jucat nimic, doar «stânga-dreapta-țâra-pâra, stânga-dreapta-țâra-pâra, stânga-dreapta-țâra-pâra».", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (42)

Nello Milano  •  17 August 2018, 12:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Catalin Mihai  •  17 August 2018, 12:08

Culmea e ca fraierul asta de Becali desi vede ca FCSb nu joaca mai nimic il lasa pe Dica antrenor si achizitioneaza tot felul de epave.,

ares123  •  17 August 2018, 11:01
Postat de catalynn2 pe 17 August 2018, 10:15

Mai profit si io de ocazie, acuș vine Septembrie cu sentințele si fcsb intra in lichidare. In fine, conform noului ROAF e posibil sa fie preluat de o primărie, cea din S4 sau Popesti Leordeni (nu am înțeles bine unde e de fapt sediul clubului), cu daunele pe care le datoreaza Stelei cu tot. Ne-a jiji se duce si el sa bata mătănii la Clinceni iar Steaua poate intra direct in L1 daca Stănel al nostru si-ar face treba, insa asta e deja o alta discutie. Rapid Viena nu e Hajduk, asa ca RIP fcsb! :-))))

Cred ca de la *** ti se trage. Alta explicatie pentru delirul tau nu exista.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1