EUROPA LEAGUE  ·  FCSB - HAJDUK

FCSB - Hajduk Split // Evoluție dezamăgitoare a jucătorului pe care Becali îl vedea omul meciului: a luat galben și ratează următorul meci + schimbat la pauză

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Joi, 16 August 2018, 22:38

Înainte de FCSB - Hajduk Split, din turul III al play-off-ului Europa League, Gigi Becali a declarat că își pune speranțele în Florin Tănase.

"Mă aștept ca Tănase să aibă un meci bun. Vreau ceva mare de la el", a declarat Gigi Becai la TV Digi Sport. Cu toate acestea, atacantul de 23 de ani, adus de la Viitorul în 2016, a avut o evoluție dezamăgitoare.

Căpitanul FCSB nu și-a făcut simțită prezența pe teren. Tănase nu a pus în pericol poarta adversă și nu a creat faze pentru colegii din atac. Mai mult, decarul a primit cartonaș galben și nu va putea juca în meciul din play-off-ul Europa League.

Evoluția din primele 45 de minute a lui Tănase a fost taxată imediat, jucătorul fiind schimbat la pauză, în locul său intrând Olimpiu Moruțan.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1