INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAJDUK, AZI, 21:30, PRO TV, GSP.RO

FCSB - HAJDUK SPLIT // Petrecere în cantonamentul lui Hajduk înainte de meciul cu FCSB: 2 dintre cei mai buni jucători au fost sărbătoriți

FOTO: hajduk.hr
FOTO: hajduk.hr

Articol de - Publicat joi, 16 august 2018 15:28

Hajduk Split a venit la București cu o delegație de 20 de fotbaliști în tentativa de a se califica în play-off-ul Europa League.

Croații sunt încrezători că pot elimina FCSB diseară, pe Arena Națională, după 0-0 în tur. Mai ales că se anunță și-o susținere puternică din partea Torcidei, galeria lui Hajduk, oficialii grupării dalmate precizând că vor fi în jur de o mie de fani la meci.

Jucătorii lui Zeljko Kopici sunt optimiști în preajma startului partidei, ce va începe de la ora 21:30. Și-au permis și câteva momente de respiro.

Astăzi, la hotelul "Radisson Blu" din centrul Capitalei, delegația croată și-a sărbătorit doi jucători, care vor fi reale pericole pentru trupa lui Nicolae Dică diseară. Căpitanul Josip Juranovic, 23 de ani, și mijlocașul Stanko Juric, 22 de ani, au fost celebrați în cantonament, iar băieții au savurat momentul.

Juranovic e noul lider al echipei, în timp ce Juric e descoperirea acestui sezon, cu 2 goluri în 3 meciuri.

Vezi și:  FCSB - HAJDUK SPLIT // Procent fantastic pentru FCSB! Acasă, calificarea se pierde o dată la 15 ani

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează